به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی،سید شمس الدین حسینی با اشاره به همکاری ها و پیگیری های موثر بانکها درباره مصوبات مربوط به سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه افزود:با توجه به اهمیت سفر مقام معظم رهبری و تکلیف همه ما در این زمینه، اگر هم در مواردی مانع و مشکل باشد باید بدون معطلی حل و فصل گردد که البته تاکنون مشکلی در این زمینه مشاهده نشده است.
وی درباره نحوه استمهال ،وصول مطالبات و معوقه های بانکی در بخش کشاورزی و نیز معوقه های مالیاتی گفت: معوقه های مالیاتی و بانکی از موارد خاص و استثنایی است و امهال بدهی ها باعث افزایش معوقه بانکها می شود و در نتیجه پرداخت وام های جدید صورت نمی گیرد.
وی تاکید کرد: استمهال بانکی در موارد ضروری استثنایی و خاص صورت می گیرد و طبیعتا عدم وصول مطالبات و استمهال سبب کاهش منابع بانکها و به تبع آن باعث تقلیل و حتی عدم پرداخت تسهیلات جدید می شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین از استاندار و مسئولان استانی خواست از بانکها و همچنین امور مالیاتی استان در وصول معوقات پشتیبانی کنند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد