در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
در پی وقوع چند فقره سرقت از داخل ساختمانهای نیمهساز، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار پلیس قرار گرفت.
ماموران با انجام یکسری اقدامات خاص پلیسی متوجه انجام سرقت توسط دونفر از سارقان بهنامهای عباس ـ ض، 35 ساله و ابوالفضل ـ هـ ، 31 ساله شده و بلافاصله دستگیری سارقان را در دستور کار خود قرار دادند.
ماموران سرانجام پس از انجام تحقیقات گسترده و گشتزنیهای فراوان در مناطق جرمخیز، مخفیگاه متهمان را شناسایی کردند و طی هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه آنها را دستگیر کردند.
طی انتقال متهم به پلیس آگاهی و انجام تحقیقات تخصصی و بازجوییهای به عمل آمده، متهمان به انجام 11 فقره سرقت منازل نیمهساز اعتراف کردند.
در این رابطه پرونده تشکیل و هر دو نفر دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده و با قرار صادره روانه زندان شدند.
جاعل حرفهای عناوین در دام ماموران کردستان
دستگیری جاعل حرفهای عناوین به کشف سه فقره کلاهبرداری منجر شد.
ماموران پلیس آگاهی کردستان در پی دریافت خبری مبنی بر جعل عناوین مسئولان قضایی بهوسیله فردی به نام ف ـ ر در شهرستان سنندج، مراتب را بهطور ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
متهم پس از دستگیری نخست منکر هرگونه ارتکاب جرمی بود که در بازجوییهای فنی و دقیق کارآگاهان پلیس آگاهی به سه فقره کلاهبرداری با استفاده از جعل عنوان اعتراف کرد.
متهم پس از تشکیل پرونده و معرفی به مرجع قضایی به دستور قاضی پرونده با قرار یک میلیارد ریالی روانه زندان
شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: