جشن «راستش را بگو» برگزار شد

مهدی فرجی، مدیر شبکه یک سیما در جشن پایان تولید سریال تلویزیونی «راستش را بگو» به کارگردانی محمدرضا آهنج و تهیه‌کنندگی فاطمه ثمرقندی، از عوامل سازنده و بازیگران این سریال قدردانی کرد.
کد خبر: ۵۱۶۲۶۹

مراسم پایان تولید سریال «راستش را بگو» دوشنبه ساعت 17 با حضور مهدی فرجی مدیر شبکه یک، بازیگران و دیگر عوامل سازنده برگزار شد.

فرجی در این مراسم گفت: سریال تلویزیونی «راستش را بگو» اثری جذاب و موفق است. من از همه سازندگان این سریال که برای ساخت آن از همه توان خود استفاده کردند، قدردانی می‌کنم. مدیر شبکه یک از سیدهادی منبتی، مدیرعامل موسسه تصویر شهر که در جمع حاضر بود، قدردانی کرد و افزود: او تمام تلاش خود را کرد تا همه ابعاد مترو در اختیار گروه قرار بگیرد و کار کمتر دچار نقص شود.

در این مراسم محمدرضا آهنج کارگردان، فاطمه ثمرقندی تهیه‌کننده، مصطفی رستگاری نویسنده، فردین خلعتبری آهنگساز، حسن پورشیرازی، رویا تیموریان، نیوشا ضیغمی، امیر آقایی، دانیال عبادی، امیرحسین مدرس، محمد عمرانی، رحیم نوروزی، اصغر نقی‌زاده، رضا توکلی، بهرام ابراهیمی، هانیه حقی و علیرضا خطیبی بازیگران و هادی منبتی مدیرعامل موسسه تصویر شهر حضور داشتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها