افزایش فروش نیمه هادی ها در جهان

جام جم آنلاین: اتحادیه صنایع نیمه هادی ها اعلام کرد فروش جهانی نیمه هادی ها در ماه سپتامبر 2004 میلادی یک درصد نسبت به ماه اوت افزایش یافته است.
کد خبر: ۵۱۵۳۹

به نوشته روزنامه لاتریبون ، اتحادیه صنایع نیمه هادی ها (SIA) با صدور بیانیه ای اعلام کرد فروش جهانی نیمه هادی ها در ماه سپتامبر 2006 میلادی 18 میلیارد و 400 میلیون دلار بود که این رقم نسبت به فروش جهانی نیمه هادی ها در ماه اوت یک درصد افزایش نشان می دهد.

semi1

میزان فروش جهانی نیمه هادی ها در ماه سپتامبر نشان دهنده تقاضای فزاینده جهانی برای نیمه هادی ها است.
سطح فروش رایانه ها و تلفن های همراه به مراتب بیشتر از پیش بینی ها بوده و نقش ویژه ای در رشد فروش میکروپروسسورها (ریزپردازنده ها) داشته اند.

semi2

در 9 ماهه نخست سال 2004 میلادی فروش جهانی نیمه هادی ها به 157 میلیارد و 600 میلیون دلار بالغ شد که این رقم نسبت به فروش جهانی نیمه هادی ها در مدت مشابه در سال گذشته 33.2 درصد افزایش پیدا کرده است.

افزایش فروش جهانی نیمه هادی ها
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها