تدوین سبد غذایی مطلوب ایرانی‌ها برای 14 گروه

معاون بهداشتی وزیر بهداشت از تصویب سبد غذایی مطلوب ایرانیان خبر داد. علیرضا مصداقی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه، وزارت بهداشت مکلف شد سبد غذایی مطلوب ایرانیان را تدوین کند.
کد خبر: ۵۱۵۱۴۵

وی افزود: به دنبال این تکلیف قانونی، اکنون سبد غذایی مطلوب ایرانی‌ها بر اساس الگوهای مصرف غذایی تدوین و مشخص شده که هر ایرانی به چه میزان باید از هر گروه غذایی مصرف کند.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت برخورداری از اقلام مختلف غذایی در گروه‌های مختلف سنی گفت: سبد غذایی مطلوب ایرانیان برای 14 گروه سنی و جنسی مختلف برنامه‌ریزی و سبد غذایی مناسب برای زنان و مردان در هر گروه سنی مشخص شده است.وی اظهار کرد: در تدوین سبد‌غذایی مطلوب ایرانیان برای گروه‌های پرخطر شامل زنان باردار و کهنسالان نیز تدابیر لازم اتخاذ شده است.

مصداقی‌نیا گفت: به منظور اجرایی شدن سبد غذایی مطلوب ایرانیان و این که این سبد به دست مردم برسد، لازم است وزارتخانه‌های اقتصاد، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت و راهبردی ریاست جمهوری همکاری‌های لازم را داشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها