تا پایان آبان؛

مهلت تکمیل ظرفیت جذب هیات علمی تمدید شد

رییس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تمدید مهلت داوطلبان مرحله تکمیل ظرفیت جذب اعضای هیات علمی فراخوان شهریورماه 91 به مدت 10 روز و تا 30 آبان ماه خبر داد.
کد خبر: ۵۱۴۷۴۶

محمدرضا مردانی گفت:‌ فراخوان تکمیلی جذب هیات علمی فراخوان شهریورماه 91 از 10 آبان ماه در سامانه اینترنتی جذب آغاز شد و قرار بود امروز به پایان برسد که با توجه به درخواست دانشگاه ها و متقاضیان، این زمان تا پایان وقت اداری روز 30 آبان ماه تمدید شد.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان مرحله تکمیل ظرفیت فراخوان شهریور 91 که قبلا در سامانه جذب ثبت نام کرده ولی موفق به پرداخت الکترونیکی و تعیین اولویت نشده اند، 24 ساعت پس از پرداخت الکترونیکی می توانند سه اولویت مورد نظر خود را انتخاب کنند.

به گفته مردانی، افرادی که در مهلت مقرر در سامانه جذب ثبت نام کرده و پرداخت الکترونیکی داشته اند اما تعیین اولویت نکرده اند نیز می توانند حداکثر تا پایان وقت اداری 30 آبان ماه سه اولویت انتخاب کرده و در تقاضانامه مربوطه درج کنند.

وی خاطرنشان کرد: داوطلبانی که در سامانه جذب نوبت شهریورماه 91 علاوه بر پرداخت الکترونیکی، تعیین اولویت نیز داشته اند در مرحله تکمیل ظرفیت فقط می توانند یک اولویت انتخابی داشته باشند.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها