سرقت اینترنتی با شناسنامه گمشده

رئیس پلیس فتای استان کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری فردی که با شناسنامه مفقودی، حساب بانکی افتتاح کرده و سرقت اینترنتی می‌کرد، خبر داد.
کد خبر: ۵۱۴۴۸۱

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا، سرهنگ مرتضویان بابیان این‌که در پی شکایت فردی مبنی بر برداشت پول از حساب وی، موضوع در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت، گفت: کارشناسان پس از دریافت اظهارات شاکی و در تحقیقات متوجه شدند برداشت‌ها به صورت اینترنتی و در دو مرحله به حساب مشخصی واریز شده است.

وی افزود: پس از استعلام‌های صورت گرفته متهم شناسایی و احضار شد، اما وی اتهام وارده را قبول نکرد و گفت که این حساب بانکی مربوط به وی نیست.

مرتضویان ادامه‌داد: با توجه به انکار متهم و اصرار در کشف حقیقت و احتمال وجود ردپای شخص دیگری در این پرونده، مجددا موضوع در دستور کار قرار گرفت و با مراجعه به بانک و بررسی اسناد و مدارک مشخص شد، اگرچه حساب مربوط به متهم بوده، اما آثار انگشت مخدوش است که بنا به اظهارات شخص دستگیرشده معلوم شد شناسنامه وی چندی پیش مفقود شده است که در تحقیقات بعدی متهم اصلی پرونده شناسایی و دستگیر شد.

رئیس پلیس فتای استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: متهم از نزدیکان شاکی بود و در بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها