حق با شماست

بیمه تکمیلی معلولان قطع شده است

غلامی از املش: پخش شبکه‌های خبر و آموزش در املش گیلان بیش از یک ماه است که قطع شده، از مسئولان ذی‌ربط می‌خواهیم به این مشکل رسیدگی کنند.
کد خبر: ۵۱۲۱۵۰

افشار از تهران: مسئولان وزارت بهداشت، پزشکان خانم را برای گذراندن طرح به مراکز دورافتاده به دلیل خطرات موجود اعزام نکنند.

درگاهی از تهران: با زحمت زیاد برای تهیه مسکن مهر پرند مبلغی را تهیه و واریز کردیم. حال اعلام کرده‌اند که مجددا مبلغ اضافه دیگری را نیز باید واریز کنیم. آیا این کار درست است؟ من مستاجر از کجا باید این مبالغ را تهیه کنم؟

سرشکی: چرا اخیرا با توجه به گم شدن یا سرقت لپ‌تاپ‌های برخی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف هیچ اقدامی از سوی مسئولان این دانشگاه صورت نمی‌گیرد؟

حسینی از تهران: کارت ایثاری که به افراد دارای سابقه جبهه تعلق گرفته است، به چه کاری می‌آید؟

خدادادی از نقده: بیش از 2سال است که برای گازرسانی به محله‌مان بین ادارات گاز و دیگر نهادها در رفت‌وآمد هستیم. از مسئولان ذی‌ربط می‌خواهم با توجه به فرارسیدن فصل سرما در این مورد چاره‌اندیشی کنند.

ـ ـ ـ 09166011 : چرا سازمان برق شیبان در خوزستان برای روشنایی معابر فکری نمی‌کند. خیابان 14، کوی امام‌خمینی اکثر شب‌ها تاریک است.

ـ ـ ـ‌09188364: چرا سازمان تامین اجتماعی در مورد طرح بازنشستگی پیش از موعد، اقدامی نمی‌کند.

ـ ـ ـ 09189234: لطفا مسئولان سازمان بهزیستی به‌جای دادن وعده‌های جدید به تعهدهای قبلی خود عمل کنند؟ بیشتر از هفت ماه است که بیمه تکمیلی معلولان قطع‌شده و هیچ‌کس جوابگو نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها