سردار سرتیپ غلامرضا جلالی در حاشیه همایش ملی پدافند غیر عامل در مصاحبه با واحد مرکزی خبر درباره اهداف برگزاری این همایش گفت : روز هشتم آبان سال 82 فرمان تشکیل سازمان پدافند غیرعامل از سوی مقام معظم رهبری صادر شد و اکنون در نهمین سالگرد تاسیس این سازمان قرار داریم .
وی افزود : به مناسبت نامگذاری این روز هر ساله با هدف فرهنگ سازی ، اطلاع رسانی به مردم و ایجاد آمادگی در مردم و دستگاه ها ، همچنین برای تشکر از دست اندرکاران و مجریان این طرح ها در دستگاههای اجرایی و استانها، این مراسم برگزار می شود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل درباره ارزیابی خود از عملکرد این سازمان تصریح کرد : ما دو شاخص برای ارزیابی عملکرد خود داریم ، یکی نگاه به گذشته و دیگری نگاه به آینده که اگر به گذشته نگاه کنیم ، اقدامات بسیار خوبی انجام شده و تلاش های خوبی صورت گرفته و ثمره همه دستگاه ها موجود است .
وی افزود : همچنین در حوزه دانشی و اجرایی و تولید استانداردها و اجرای طرح ها اقدامات و کارهای خوبی صورت گرفته است.
سردار جلالی گفت : اما اگر به آینده نگاه شود اقدامات بسیاری وجود دارد و باید سرعت خود را افزایش دهیم و می توان گفت در این زمینه حداقل دو برنامه پنج ساله از نظام توسعه کشور به لحاظ اجرا عقب هستیم.
وی افزود : ضمن اینکه ما امروزه از نظر دانشی در سطح بالایی قرار داریم و در حوزه دانش پدافند غیرعامل در کشور کارهای خوبی صورت گرفته است اما برای افزایش سرعت و رسیدن به تراز باید تلاش بیشتری صورت گیرد .
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت : همچنین دانشگاه ها نیز باید درحوزه تولید دانش محور قرار گیرند و دانش مورد نیاز را در این حوزه تولید کنند.
وی افزود : از آنجا که تهدید ها از حوزه صرف نظامی، در حوزه های دیگر نیز ورود و مفاهیمی میان رشته ای تولید کرده است حتما نیازمند تولید نظریه و کار دانشی و پژوهشی دراین زمینه هستیم .
رییس سازمان پدافند غیر عامل در ادامه با بیان اینکه نیازمند تولید فناوری های صنعتی در این خصوص هستیم گفت : باید دستگاه های ذیربط در این خصوص به ما کمک کنند تا وابستگی به خارج کاهش پیدا کند .
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد