به گزارش واحد مرکزی خبر ؛ این شهدا از نخستین خلبانان شهید دوران دفاع مقدس هستند که پس از تجاوز رژیم بعثی صدام به خاک میهن اسلامی در عملیاتی و در پاسخ به این اقدام ددمنشانه به شهادت رسیدند.
چهار تن از شهدا به نامهای سرلشکر خلبان محمد صالحی ، سرلشکر خلبان خالد حیدری ، شهید محمد حاجی و قدرت الله کیانجو شناسایی شده اند و سه تن از این شهدا گمنام هستند.
پیکر شهید صالحی و حاجی در قطعه 50 بهشت زهرا (س) به خاک سپرده می شود و پیکر شهید قدرت الله کیانجو به زادگاهش در اصفهان و پیکر شهید حیدری نیز به مهاباد منتقل خواهد شد.
در این مراسم رییس دفتر مقام معظم رهبری به سخنرانی پرداخت وافزود : اگر روزی لازم باشد و فرمانده معظم کل قوا اراده کنند و دفاع مقدس تکرار شود باز هم زن و مرد این سرزمین از نظام ، سرزمین و رهبرشان دفاع خواهند کرد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی تصریح کرد : فداکاریهای نیروی هوایی پرونده درخشانی در اذهان تشکیل داده است.
وی گفت: در دوران دفاع مقدس فداکاریها و جانبازیهای نیروی هوایی در کنار سایر نیروها مشاهده می شد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی اضافه کرد : در روزهای اول جنگ دلاورمردان نیروی هوایی پاسخ دندان شکنی به نیروهای متجاوز عراقی دادند البته مردم نیز از هیچگونه پشتیبانی از رزمندگان اسلام دریغ نداشتند.
وی افزود: حرکت اصلی پیروزی انقلاب اسلامی در روز 19 بهمن با بیعت دلاورمردان نیروی هوایی ارتش با امام (ره) در مدرسه رفاه آغاز شد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی یاداور شد : هنگامی که نیروهای گارد می خواستند حرکت دلاورمردان نیروی هوایی را سرکوب کنند مردم پشت در پادگانها برای حمایت از آنان ایستاده بودند.
وی افزود: این نظام و سرزمین مورد عنایت حضرت ولیعصر (عج) است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد