توجه جدی دولت به قاچاق سوخت

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جزئیات جدیدی از تخلفات موسسات خصوصی یا دولتی در بازار ارز را تشریح کرد.
کد خبر: ۵۱۱۵۲۸

به گزارش ایسنا، فداحسین مالکی با اشاره به این‌که تخلفات این موسسات به دو بخش عمده تقسیم می‌شود، گفت: در یک بخش برخی موسسات ارز مرجع دریافت کرده‌اند که با آن کالا به کشور وارد کنند، اما همان ارز را وارد بازار آزاد کرده‌اند و با قیمت‌ آزاد فروخته‌اند. وی ادامه داد: در بخش دیگر موسسات ارز مرجع دریافت کرده‌اند و کالاها هم با آن وارد شده است، اما این کالا به بازار عرضه نشده است.

مالکی با بیان این‌که برخورد با صرافی‌های غیرمجاز آغاز شده است، گفت: البته صرافی‌های مجاز باید به فعالیت خود ادامه دهند، اما صرافان غیرمجاز حتما مورد برخورد قضایی قرار خواهند گرفت.رئیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به این‌که موضوع قاچاق سوخت مدنظر جدی مسئولان قرار گرفته است، گفت: این وضع باید هر چه سریع‌تر ساماندهی شود، اما با وجود همه تلاش‌های استانداران مرزی، متاسفانه این روند ادامه دارد.

او ادامه داد: به عنوان مثال در یکی از شهرهای بندری پیش از این گزارش شده که 3000 شناور وجود دارد، اما بررسی‌های ما نشان داد که تعداد شناورها حداکثر 280 فروند است. این درحالی است که پیش از آن به اندازه 3000 شناور سوخت به آن مناطق تعلق می‌گرفت و مشخص بود که مابه‌التفاوت این دو رقم قاچاق می‌شده است.

مالکی با انتقاد از واردات شتاب‌زده برخی کالاهای غیر ضروری در چند ماه نخست امسال به دلیل نوسان‌های نرخ ارز، گفت: گزارش ما نشان می‌دهد در سه یا چهار ماه اول امسال میزان واردات به کشور از نظر وزنی 12 درصد افزایش داشته اما از نظر ارزش 16 درصد کاهش یافته است که نشان می‌دهد کالاهای غیرضروری زیاد به کشور وارد شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها