حادثه در جهان

شلیک پلیس به دانشجوی برهنه آمریکایی

رسانه‌های آمریکا از تیراندازی یک افسر پلیس ایالت آلاباما به دانشجویی برهنه و کشتن او خبر دادند.
کد خبر: ۵۰۷۶۸۲

بنابر اعلام پلیس محلی ایالت «آلاباما»، این دانشجو در حالی که پوششی بر تن نداشت و به دلیل مصرف موادالکلی روی رفتارش کنترلی نداشت، کشته شد.

یکی از نیروهای پلیس محلی گفت: این جوان ضربه‌ای به پنجره ایستگاه پلیس زد. وقتی به محوطه بیرون رفتیم با مردی برهنه روبه‌رو شدیم که رفتاری عجیب و غریب داشت. او کلمات نامفهومی بر زبان می‌آورد و به سمت ما می‌آمد.

این افسر پلیس گفت: یکی از همکارانم به او دستور ایست داد سپس تیری به سمت او شلیک کرد.

پلیس جسد «توماس» را برای مشخص‌شدن مقدار مصرفی موادالکلی به پزشکی قانونی منتقل کرد. /ایسنا

40 سال زندان مجازات هرزه‌نگار آمریکایی

یک مرد آمریکایی در ایالت کلرادو به جرم هرزه‌نگاری از کودکان به 40 سال حبس محکوم شد.

جنری آلن مولر سی و نه ساله ماه جولای در دادگاه به دلیل تولید تصاویر هرزه‌نگاری از کودکان و انتشار این تصاویر مجرم شناخته شده بود.

وی در دادگاهی در شهر دنور مرکز ایالت کلرادو به 40 سال حبس محکوم شد. بر اساس اسناد دادگاه، مولر در سال‌های 2009ـ2006 از 50 کودک در پنج محل مختلف تصاویر مستهجن تهیه و آنها را پخش کرده است.

وزارت دادگستری آمریکا ضمن اعلام افزایش جرایم جنسی علیه کودکان در این کشور گزارش داد که علاوه بر مولر، شش مجرم تولیدکننده تصاویر هرزه‌نگاری از کودکان را شناسایی کرده است.این وزارتخانه اعلام کرد در پی شناسایی این مجرمان، 35 نفر از کودکان قربانی را که این تصاویر از آنها تهیه می‌شد، نجات داده است. /ایسنا

سانحه رانندگی در آمریکا 23 مجروح برجای گذاشت

پلیس آمریکا اعلام کرد بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در ایالت نیوجرسی دست‌کم 23 نفر روانه بیمارستان شدند.

بنابر اعلام پلیس محلی ایالت نیوجرسی این اتوبوس مسافربری روز گذشته با 57 سرنشین واژگون شد.

این اتوبوس که از تورنتو در کانادا عازم نیوجرسی بود، به‌دلیل نامشخصی از جاده منحرف و واژگون شد. بنابر اعلام پلیس نیوجرسی هشت مجروح این حادثه بشدت آسیب دیده‌اند.‌

پلیس با اعلام این‌که تاکنون اتهامی به راننده اتوبوس وارد نشده است، تصریح کرد: بررسی بیشتر جزئیات این حادثه ادامه دارد./ایسنا

جریمه برای بوی بد گاوها

دادگاه شهر آژن فرانسه یک دامپرور را به دلیل بوی بد گاوهایش به پرداخت جریمه محکوم کرد.

یک دامپرور فرانسوی ساکن لواگارون به دلیل این‌که طبق حکم دادگاه، محل نگهداری گاوهایش را که نزدیک به خانه یک همسایه است، تغییر نداده و چارپایان را به مکان دورتری منتقل نکرده است، به پرداخت 6000 یورو جریمه محکوم کرد.

در پی شکایت یک همسایه که از مزاحمت مگس‌ها و بوی بد گاوهای همسایه‌اش به تنگ آمده بود، دادگاه آژن این دامپرور را احضار کرد و به او دستور داد محل نگهداری گاوهایش را به مکانی دورتر از خانه همسایه منتقل کند؛ اما او دستور دادگاه را اجرا نکرد.

در پی شکایت دوباره همسایه، دادگاه بار دیگر مرد دامپرور را احضار و ضمن تاکید بر حکم قبلی، وی را به پرداخت 6000 یورو جریمه محکوم کرد.

در عین حال دادگاه سه ماه به مرد دامپرور مهلت داد تا محل نگهداری گاوها را دست‌کم صد متر از پرچین خانه همسایه دور کند و برای هر روز تاخیر در انجام حکم 50 یورو جریمه تعیین کرد.

وکیل شاکی گفت: بوی بد گاوها و انبوه مگس‌ها موجب شده تا موکلش حتی برای لحظه‌ای نتواند از خانه بیرون بیاید و در هوای آزاد تنفس کند. زمین این دامپرور بسیار وسیع است و مشخص نیست به چه دلیل لجبازی کرده و گاوهایش را در فاصله دورتری نگهداری نمی‌کند. /جام‌جم آنلاین

کشف بقایای جسد کودک پس از 2 سال

پلیس نیویورک از کشف جسد یک کودک دو ساله در حیاط خلوت یک ساختمان مسکونی خبر داد.

پس از کشف بقایای جسد این کودک دو ساله، مادر او بازجویی شد.

پلیس نیویورک اعلام کرد: «جاستین» تابستان سال 2010 زمانی که هفده ماهه بوده، توسط خانواده‌اش در حیاط خانه دفن شد، اما والدین او فوت فرزندشان را اطلاع ندادند.

یکی از نیروهای پلیس این منطقه گفت: این کودک مرگ مشکوکی داشته و اقدامات والدین در پنهان کردن مرگ فرزندشان بی‌اهمیت نیست.

‌پلیس با اعلام این‌که تاکنون اتهامی متوجه والدین این کودک نیست،‌ تصریح‌کرد: نیروهای پلیس در حال بازجویی‌های بیشتر از آنان هستند تا علت مرگ این کودک و مخفی نگهداشتن آن از پلیس مشخص شود. /ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها