افزایش تست مثبت رانندگان الکلی

رییس پلیس راهور تهران از افزایش دو برابری رانندگان الکلی در پایتخت خبر داد و گفت: در شش ماهه اول سال 90 تست الکل 68 راننده مثبت بوده که این رقم در سال 91 به 130 راننده افزایش پیدا کرده است.
کد خبر: ۵۰۷۵۰۱

به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی و بین الملل شهرداری تهران، ‌سردار حسین رحیمی در جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به اقدامات پلیس راهور، گفت: یکی از فعالیت‌های مهم پلیس فعالیت‌های آموزشی بوده که سبب اصلاح رفتاری و ادبیات نیروهای پلیس شده است و مردم به خوبی این تفاوت را احساس می کنند.

وی افزود: آموزش‌های برون سازمانی پلیس نیز شش برابر شده که این در کاهش تخلفات تاثیر بسزایی گذاشته است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران اضافه کرد: اعمال قانون در شش ماهه سال جاری، 34 درصد نسبت به گذشته کاهش داشته است.

وی با اشاره به کاهش میزان تلفات ناشی از تصادفات فوتی، اظهارداشت: ‌هیچگاه رده ما از 20 کشوری بالا نیامده بود اما در دو سال گذشته رتبه اول کاهش تلفات تصادفات را داشته‌ایم و امسال 90 نفر نسبت به شش ماهه مشابه سال گذشته کاهش تلفات داشته‌ایم. این در حالی است که تصادفات ما 10 برابر شده است.

سردار رحیمی تصریح کرد: سالیانه بیش از هزار و 200 نفر در تصادفات تهران کشته می‌شدند که حالا به بیش از600 نفر کاهش یافته است.

رییس پلیس راهور تهران از کاهش میانگین حضور پلیس در صحنه تصادفات خبر داد و افزود: در شش ماهه سال 90 این رقم 10 دقیقه بود که در حال حاضر میانگین حضور پلیس به هفت دقیقه رسیده و ما در حال حاضر رتبه سه کشوری را در این بخش دارا هستیم. همچنین میزان رضایتمندی شهروندان از این پلیس به 87 درصد افزایش یافته است.

وی از استقرار ایستگاه های پلیس و راه اندازی تست سلامت در سطح شهر خبر داد و اظهارداشت: دو و احد تست سلامت راه اندازی شده که به زودی 10 واحد دیگر فعال می‌شود. همچنین در شش ماهه سال 90 از 320 نمونه گیری 68 نفر تست الکل‌شان مثبت بود و در شش ماهه اول سال 91 از 340 نفر تست گرفته شده که 130 نفرشان تست الکل‌شان مثبت بود که این افراد 200 هزار تومان جریمه و پرونده‌شان برای رسیدگی به مراجع قضائی ارسال شده است.

سردار رحیمی از راه اندازی گشت‌های هوایی خبر داد و افزود: ‌گشت‌های هوایی روزانه دو صوت پروازی انجام می‌دهند. همچنین هشت واحد رسیدگی به اعتراضات مردمی در تهران راه اندازی شده که 40 درصد میزان بخشودگی ‌های جرایم کاهش یافته است.

به گفته وی، نمرات منفی رانندگان تهرانی 63 درصد کاهش یافته که این نشان از افزایش قانونمندی رانندگان می‌دهد.

رییس پلیس راهور تهران از اعمال قانون برای 186 سازمان و نهاد دولتی و غیردولتی خبر داد و گفت: در تصادفات اگر عامل تصادف نقص جاده و یا خودرو و... باشد نهاد مربوطه مقصر شناخته شده و هزینه تصادفات و خسارات جانی از آن نهاد گرفته شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها