نظم حاکم بر جهان در نقطه مقابل عدالت و به زیان بشریت است

احمدی‌نژاد: آمریکایی‌ها تصور می‌کنند مرکز عالم هستند

رئیس‌جمهور گفت: آمریکایی‌ها تصور می‌کنند مرکز عالم هستند و همه ارتباطات بین‌المللی باید با اجازه آنها باشد و اگر کشوری با آنها ارتباط نداشته باشد نمی‌تواند به زندگی ادامه دهد.
کد خبر: ۵۰۶۲۱۷

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی‌نژاد ر در گفت‌وگو با شبکه سی.‌ان.‌ان اسپانیولی ریشه اصلی مشکلات جهان را نظم حاکم بر عرصه بین‌المللی دانست و افزود: امروز نظمی بر دنیا حاکم است که بر اساس آن سردمداران اداره آن به خود اجازه می‌دهند کشورهای دیگر را اشغال کرده، حرکت‌های استقلال طلبانه را سرکوب و با ایجاد گروه‌های تروریستی و به بهانه صدور دموکراسی به سایر کشورها لشکر کشی کنند و پس از همه این دخالت‌ها طلبکار ملت‌ها نیز باشند.

احمدی‌نژاد با تاکید بر این‌که نظم حاکم بر جهان در نقطه مقابل عدالت و به زیان بشریت است، خاطر نشان کرد: سالانه فقط در یکی از کشورهای مدعی حقوق بشر و دموکراسی بیش از 700 میلیارد دلار صرف هزینه‌های نظامی می‌شود و در سال گذشته بیش از 70 میلیارد دلار سلاح به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده است؛ آیا این اقدامات هدفی غیر از جنگ دارد؟

رئیس‌جمهور با بیان این‌که نظم کنونی جهان اساساً با جنگ زنده است، گفت: باید نظمی بر جهان حاکم شود که با صلح زنده باشد. اگر نظام بین‌المللی اصلاح شود، سیستم‌های سیاسی داخلی کشورها نیز به تبع آن اصلاح خواهد شد و بارها اعلام کرده‌ام که امروز همه کشورها بدون استثنا نیاز به اصلاحات دارند.

رئیس‌جمهور در پاسخ به این سوال که بهترین دوست شما در میان روسای جمهور و دولت‌های آمریکای لاتین کیست، اظهار کرد: همه مردم و دولت‌های آمریکای لاتین دوست ما هستند و ما تمام آنان را دوست داریم، البته حجم روابط ما با کشورهای این منطقه متفاوت است اما بنده با آقای چاوز، آقایان اورتگا، مورالس و کوره‌آ روابطی صمیمی دارم.

رئیس‌جمهور در پاسخ به این پرسش که گفته شده است ایران در حال ایجاد پایگاه‌های نظامی در ونزوئلا بوده تا در صورت حمله آمریکا به ایران از آنها برای ضربه زدن به ایالات متحده استفاده کند، تصریح کرد: شما همه تهمت‌های دشمنان علیه ایران را یکجا مطرح کردید اما آیا فکر نمی‌کنید این سخنان توهین به دولت‌ها و ملت‌های آمریکای لاتین باشد؟

احمدی‌نژاد ادامه داد: ملت‌های آمریکای لاتین کشورهایی مستقل بوده و خودشان تشخیص می‌دهند که در عرصه بین‌الملل با چه کسانی رابطه داشته باشند، چگونه زندگی کنند و آینده خود را چگونه تعیین کنند. آیا فکر می‌کنید ایران می‌تواند از کیلومترها دورتر برای آنان تعیین تکلیف کند؟ روابط ایران در عرصه بین‌الملل برپایه عدالت، ارزش‌های انسانی و گسترش دوستی‌ها، پایه‌ریزی شده است. احمدی‌نژاد اظهار کرد: آمریکایی‌ها با هر کس که مخالف باشند انواع اتهام‌ها را به او نسبت می‌دهند و از آنجا که ایران یک حکومت صد در صد وابسته به ایالات متحده را سرنگون کرد، از همان روز اول انقلاب به مخالفت با آزادی و حمایت از تروریسم متهم شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها