سهام عدالت به فرابورس می‌آید

مدیرعامل جدید فرابورس گفت: پذیرش سهام عدالت، کاهش زمان تسویه اوراق مشارکت و عضویت در فدراسیون بورس‌های اروپایی و آسیایی از مهم‌ترین برنامه‌های فرابورس است.
کد خبر: ۵۰۴۵۷۱

به گزارش ایرنا، امیر هامونی با بیان این‌که برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای پذیرش سهام شرکت‌های سهامی عدالت استانی تدوین شده، تاکید کرد: افزایش پذیرش شرکت‌های جدید و انواع اوراق مشارکت و صکوک مهم‌ترین برنامه‌های بخش پذیرش محسوب می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های بخش عملیات و نظارت در فرابورس گفت: مهم‌ترین برنامه در این حوزه کاهش زمان تسویه اوراق مشارکت و اوراق با درآمد ثابت است که در صورت مهیا شدن بسترهای آن زمان تسویه این اوراق لحظه‌ای خواهد شد و به محض این‌که فروشنده اوراق را بفروشد وجوه آن به حسابش واریز می‌شود.مدیرعامل فرابورس در خصوص برنامه‌های بخش تحقیق و توسعه توضیح داد: تدوین سند راهبردی و برنامه استراتژیک و عضویت فرابورس ایران در فدراسیون جهانی بورس‌ها و فدراسیون بورس‌های اروپایی و آسیایی از مهم‌ترین برنامه‌های این بخش است که امیدوارم فرابورس را به جوامع بین‌المللی متصل کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها