انهدام باند دستمال قرمزها

فرمانده انتظامی شرق استان تهران از انهدام باند هشت نفره معروف به «دستمال قرمزها» در پاکدشت خبر داد.
کد خبر: ۵۰۳۷۲۸

به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، سرهنگ سیروس فتحی گفت: چندی پیش در پی کسب اطلاعاتی از تجمع تعدادی از اراذل و اوباش و تشکیل باندی معروف به «دستمال قرمزها» و با توجه به حساسیت موضوع رسیدگی به آن در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه کارآگاهان در تحقیقات تکمیلی دریافتند که اعضای این باند که جملگی از اشرار سابقه‌دار هستند، به قصد ارتکاب اعمال مجرمانه و آزار و اذیت کودکان و نوجوانان را داشتند، افزود:شناسایی مخفیگاه این هشت شرور در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

سرهنگ فتحی با بیان اینکه کارآگاهان با انجام تحقیقات، مخفیگاه این متهمان را شناسایی کردند، اظهارداشت: با هماهنگی قضایی این هشت تن در عملیات غافلگیرانه و در مخفیگاهشان دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه کارآگاهان با بررسی سوابق متهمان دریافتند این افراد سوابقی همچون شرارت، ضرب و شتم، عربده‌کشی و مزاحمت را در کارنامه خود دارند، تصریح کرد: این افراد با تشکیل باندی موسوم به دستمال قرمزها قصد ارتکاب مجدد اعمال مجرمانه خود را داشتند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران با بیان اینکه متهمان دستگیر شده پس از تکمیل پرونده در اختیار مقام‌قضایی قرار گرفتند، افزود: در پی دستگیری این باند مخوف که موجب خشنودی و رضایت مردم پاکدشت شد، شورای تامین و شورای اداری شهرستان نیز از این اقدام پلیس تشکر و قدردانی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها