رایزن گردشگری در سفارتخانه‌ها

معاون گردشگری کشور از صدور دستور رئیس جمهور برای بررسی طرح بکارگیری «رایزن گردشگری در سفارتخانه ها» توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری خبر داد.
کد خبر: ۵۰۱۹۲۷

"منوچهر جهانیان" با بیان اینکه  طرح بکارگیری رایزنان گردشگری بر اساس ضرورت وجود رایزنان گردشگری در سفارتخانه های مختلف ایران در سایر کشورها، توسط رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به رئیس جمهوری ارائه شد، افزود: رئیس جمهوری دستور بررسی ابعاد مختلف این طرح را به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری صادر کرد که در حال حاضر این موضوع در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: رایزنان گردشگری علاوه بر تبلیغ جاذبه های گردشگری ایران باید در زمینه میراث فرهنگی و صنایع دستی نیز فعالیت کنند و زمینه معرفی و توسعه صادرات صنایع دستی را فراهم کنند.

سفارتخانه ها نخستین پل ارتباطی با گردشگران خارجی محسوب می شوند که حضور رایزنان گردشگری، خلأ موجود در زمینه جذب گردشگر از طریق سفارتخانه ها را تا حدی از بین می برد.

"سید حسن موسوی"، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در طرح پیشنهادی خود به رئیس جمهور،بکارگیری رایزنان گردشگری در 60 سفارتحانه ایران را مطرح کرده بود.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها