به گزارش ایرنا، کمیته ملی میراث فرهنگی، تاریخی و زیست محیطی ایتالیا به ریاست سیلوانو وینکنتی از پژوهشگران هنر این کشور، این طومار را خطاب به اوریلی فیلیپتی وزیر فرهنگ کشور فرانسه تنظیم کرده است.
در این درخواست رسمی از موزه لوور پاریس خواسته شده تا نقاشی مونالیزا اثر لئوناردو داوینچی را به محل زندگی این نقاش بزرگ یعنی فلورانس بازپس بفرستد؛ چرا که طبق نظر این کمیته، نقاشی «مونالیزا» یا «لبخند ژکوند» در اوایل قرن بیستم در موزه یوفیزی در فلورانس نگهداری میشده است.
وینکتنی بازگشت این نقاشی به فلورانس را هم از جنبه نمادین و هم به لحاظ اخلاقی، بسیار با ارزش دانسته است.
تابلوی نقاشی «مونالیزا» که به «لبخند ژکوند» نیز شهرت دارد، نام یکی از معروفترین تابلوهای نقاشی لئوناردو داوینچی، هنرمند مشهور ایتالیایی است که با رنگ روغن روی صفحه چوب سپیدار نقاشی شده است.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....