سیموئز: در مقابل اردن به نتایجی که هدفگذاری کرده بودیم، رسیدیم

تیم ملی فوتبال؛ همچنان کم رمق و ناهماهنگ

تیم ملی فوتبال کشورمان چهارشنبه شب در شرایطی برابر تیم ملی اردن به تساوی رسید که بازهم شاگردان کرش تیم هماهنگی نبودند.
کد خبر: ۵۰۱۰۸۰

در این دیدار که در ورزشگاه ملک عبدالله شهر امان برگزار شد، مرد پرتغالی، تیم ملی فوتبال ایران را در هر دو نیمه با ترکیبی متفاوت به میدان فرستاد اما ملی‌پوشان در این بازی هم نتوانستند نمایش قابل قبولی ارائه کنند و همچنان در خط دفاعی و حمله مشکلاتی وجود داشت.

در این بازی یک‌بار محمدرضا خلعتبری تیر دروازه اردن را به لرزه درآورد و یک بار هم اردنی‌ها توپ را به تیر دروازه سیدمهدی رحمتی زدند. البته دقایق پایانی بازی را باید به حساب میزبان نوشت چراکه فشار زیادی را روی دروازه ایران وارد کردند. این درحالی است که اردن در آخرین بازی خود در مقدماتی جام جهانی با شش گل مغلوب ژاپن شد و الان نیز با یک امتیاز در قعر جدول گروه B آسیا قرار دارد.

البته کادر فنی تیم ملی از دستاوردهای بازی با اردن راضی به نظر می‌رسد. آنتونیو سیموئز، پس از این بازی نه‌چندان با کیفیت گفت: این دیدار را می‌توان به دو قسمت تقسیم کرد. در نیمه اول ما خوب ظاهر نشدیم و نتوانستیم فوتبال زیبا و دلچسبی ارائه کنیم که شاید به‌دلیل تمرین‌های پرفشاری بود که در طول هفته انجام داده بودیم. اما در نیمه دوم با چند تعویض توانستیم بازی شاداب‌تری ارائه کنیم. با این حال در همین نیمه هم از لحاظ انتقال توپ ضعیف کار کردیم.

وی در ادامه گفت: در مجموع نقاط ضعف و قوتی در این دیدار داشتیم، اما خوشبختانه هنوز زمان داریم که بتوانیم روی نقاط ضعف کار و آنها را برطرف کنیم و برای بازی مهم مقابل لبنان آماده شویم. بازی با اردن برای ما بسیار مهم بود چون می‌خواستیم نتیجه‌گیری‌هایی از آن داشته باشیم. به همین دلیل در بین اردو و تمرینات این دیدار را انجام دادیم. بازیکنان خسته بودند اما به نتایجی که هدفگذاری کرده بودیم، رسیدیم.

امید نمازی، دستیار ایرانی کارلوس کرش هم بازی با اردن را به‌دلیل شباهت‌های این تیم با لبنان یک بازی مفید قلمداد کرد و گفت: ما در این بازی متوجه نقاط ضعفی که فکر می‌کنیم تا بازی با لبنان بتوانیم روی آنها کار و برطرف‌شان کنیم، شدیم. امیدواریم در چند روز آینده کارمان خوب باشد و با شادابی کار را ادامه دهیم و ان​شاءالله بر لبنان پیروز شویم.

تیم ملی فوتبال کشورمان خود را برای دیدار با لبنان در هفته چهارم از مرحله چهارم و نهایی مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2014 برزیل در قاره آسیا آماده می‌کند. این بازی روز سه‌‌شنبه بیست و یکم شهریورماه در بیروت برگزار خواهد شد.

محمد غلامی در اردوی تیم ملی

باتوجه به درپیش بودن دیدار حساس با تیم ملی لبنان و آسیب‌دیدگی چند نفر از بازیکنان اصلی تیم ملی، همچنین بازگشت پولادی به ایران، کرش تصمیم گرفت یک مهاجم را به تیم دعوت کند.

به این ترتیب محمد غلامی بعدازظهر روز پنجشنبه از طریق دبی وارد امان شد و به اردوی تیم ملی پیوست. اردوی تیم ملی ایران تا روز شنبه در امان ادامه خواهد داشت و اعضای تیم ملی صبح روز یکشنبه نوزدهم شهریور اردن را به مقصد لبنان ترک خواهند کرد.‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها