در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان زیباسازی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: طرح جامع رنگ در منظر شهری یکی از پروژه های مهم مطالعاتی سازمان زیباسازی است که با همکاری اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر و متخصصان عرصه هنرهای شهری تدوین شده است.
وی با بیان اینکه به منظور کاربردی کردن این طرح، مجموعه سه جلدی در این زمینه تدوین شده است، افزود: آماده سازی سطوح برای رنگ آمیزی، انتخاب رنگ و اعمال آن بر سطح عناصر شهری، موضوعاتی است که در این مجموعه مشخص شده است.
سید محمد جواد شوشتری با تاکید بر اهمیت مقوله رنگ آمیزی مبلمان و عناصر شهری در یکپارچگی و زیبایی بصری شهر، اظهارداشت: سازمان زیباسازی شهر تهران بعد از برگزاری سلسله جلسات تخصصی با کارشناسان و مدیران ارشد شهری، فهرستی کامل از نمونه رنگ های استاندارد به تفکیک هر یک از عناصر مبلمان شهری را برای مناطق مختلف شهرداری تهیه کرده است.
به گفته مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، در کتاب «راهنمای رنگ آمیزی مبلمان شهری» که در اختیار مناطق 22گانه شهرداری قرار گرفته است، کاربرگ هایی کاربردی و گویا پیش بینی شده که در آن نحوه رنگ آمیزی هر یک از عناصر مانند جداول، نشیمنگاهها، سطل های زباله، پل های عابرپیاده و سواره رو، باجه های فروش بلیط و... مشخص شده است.
وی با بیان اینکه در این کتاب، پیشنهادات متنوعی برای رنگ آمیزی مبلمان شهری بر اساس سیستم جهانی رنگی رال (Ral) به مناطق داده شده است، تصریح کرد: به مناطق شهرداری توصیه شده از رنگ هایی استفاده کنند که با بافت محیطی بیشترین هماهنگی و تطابق را داشته باشند تا ضمن حفظ زیبایی محیط و آرامش روحی شهروندان، به آرام سازی فضای شهری نیز کمک کنند.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با تاکید بر اینکه رنگها زبان احساسات شهروندان یک شهر به حساب می آیند، افزود: با استفاده از رنگ می توان زندگی شهری را زنده کرد، در حقیقت رنگها از ارکان مهم بیان هویت و خوانایی شهرها به شمار میروند و نباید آنها را نایده گرفت.
وی با اشاره به اینکه تا به حال در شهر تهران کمتر از عامل رنگ برای ایجاد حس زندگی و هویت بخشی استفاده شده است، گفت: تهیه طرح جامع رنگ در منظر شهری، دستورالعمل علمی و کارشناسی در اختیار سازمان زیباسازی قرار داده است.
به گفته شوشتری، سازمان زیباسازی با استفاده از این دستورالعمل که توسط اساتید دانشگاه تهیه شده، می تواند به باز زنده سازی فضاهای شهری با استفاده از رنگ های مناسب بپردازد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: