حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
"عادل عبدایمانی" با بیان اینکه تولید گندم در استان اردبیل نسبت به سال گذشته 20 درصد، جو 12 درصد، عدس 43 درصد و کلزا 22 درصد با افزایش تولید روبرو بوده است، افزود: 95 درصد گندم و 100 درصد سایر محصولات نظیر جو،عدس و کلزا برداشت شده و برداشت محصول گندم در مرکز و جنوب استان همچنان ادامه دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل یادآور شد: 700 هزار تن گندم، 178 هزار تن جو، 29 هزار تن کلزا، 20 هزار تن عدس در مزارع تولید و برداشت شده است.
وی تأکید کرد: در مجموع پیشبینی میکنیم در سال جاری بیش از 3 میلیون و 100 هزار تن انواع محصولات زراعی تولید شود و این بیدن معناست که در مقایسه با سال زراعی گذشته مقدار تقریبی 10 درصد افزایش را شاهد هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل به وضعیت مطلوب مزارع ذرت و سورگوم بذری نیز اشاره کرد و افزود: در حال حاضر کشت این محصولات از شرایط تولید مطلوبی برخوردار بوده و کلیه مسایل فنی و زراعی آنها مورد رصد قرار گرفته است.
وی در خصوص افزایش ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی نیز ابراز داشت: با یک جهش واقعی در سالهای اخیر ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی به 47 درصد رسیده است که امیدواریم با تزریق اعتبارات و پرداخت تسهیلات مورد نیاز این سرانه افزایش پیدا کند.(فارس)
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....