چهارمین مدال‌آور کاروان ایران: کمی تمرکز داشتم، کسب مدال طلا دور از دسترس نبود

نقره طلایی نواب نصیرشلال در وزنه‌برداری

بامداد دیروز درست در حالی که همه نگاه‌ها متوجه مدال طلای امید نوروزی، فرنگی‌کار دسته 60 کیلوگرم کشورمان بود، کمی آن‌طرف‌تر در سالن شماره سه اکسل، نواب نصیرشلال مدال نقره دسته 105 کیلوگرم وزنه‌برداری را به دست آورد تا ایرانی‌های حاضر در سالن، همچون میلیون‌ها ایرانی علاقه‌مند در سراسر دنیا، از این افتخارآفرینی پولادمرد کشورمان فریاد شادی سر دهند.
کد خبر: ۴۹۴۲۶۲

نواب نصیرشلال که هیچ کس روی او حساب باز نمی‌کرد در حالی مدال با ارزش نقره المپیک را به دست آورد که حتی می‌توانست مرد طلایی کاروان ورزشی ایران لقب بگیرد، اما وزنه‌بردار اکراینی در آخرین حرکت خود به سختی وزنه 227 کیلوگرم را بالای سر برد، تا با اختلاف یک کیلوگرم، بالاتر از نماینده کشورمان بایستد.

قبل از شروع رقابت‌های وزن 105 کیلوگرم غیبت شبهه‌برانگیز دو وزنه‌بردار روسیه که از شانس‌های مسلم کسب مدال طلا در این وزن بودند، عاملی شد برای افزایش شانس کسب مدال توسط نصیرشلال. در ادامه مارسین دولگا، قهرمان 3 دوره جهان، به همراه دو وزنه‌بردار از کره جنوبی و گرجستان از گردونه رقابت‌ها خارج شدند تا جوان 23 ساله وزنه‌برداری ایران از این فرصت نهایت استفاده را ببرد و بر مدال نقره المپیک بوسه بزند. البته نواب نصیرشلال برای این مهم در حرکت دوضرب وزنه با ارزش 227 کیلوگرم را بالای سر برد تا با مجموع 411 کیلوگرم بعد از اوکسی تروختی از اکراین که به حدنصاب 412 کیلوگرم رسیده بود، روی سکوی دوم بایستد.

وزنه‌بردار شایسته دسته 105 کیلوگرم کشورمان پس از کسب مدال نقره المپیک در گفت‌وگو با جام‌جم گفت: بسیار خوشحالم و خدا را شکر می‌کنم که در این شرایط سخت توانستم صاحب با ارزش‌ترین مدال عمرم ورزشی‌ام شوم.

خوشحالــــی دو چندان نصیرشلال به این خاطر بود که اولین مـــدال فرا آسیایی‌اش را در رقابت‌های المپیک به دست آورد. او درباره کیفیت رقابت خود نیز گفت: این اولین تجربه المپیکی من بود. به همین خاطر شرایط مسابقه اجازه نداد که بتوانم با تمام توان پشت وزنه قرار بگیرم. اما خدا را شکر در حرکت دوضرب توانستم جبران کنم و اگر کمی تمرکز داشتم مهار وزنه 229 و کسب مدال طلا هم دور از دسترس من نبود. فکر می‌کنم مدال نقره المپیک من را قانع کرده بود.

پولادمرد نقره‌ای کاروان ورزشی کشورمان در پایان گفت: بعد از لطف خداوند، لطف پدر و مادر شامل حال من شد که توانستم این مدال با ارزش را به دست بیاورم. باید اعتراف کنم پدر مرحومم بود که مرا به ادامه تمرینات وزنه‌برداری مجبور کرد و من از این بابت مدالم را مدیون او هستم و دوست دارم آن را به پدرم تقدیم کنم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها