بازداشت کلاهبردار 100 میلیون تومانی

فرمانده انتظامی شهرستان «فریدونکنار» مازندران از شناسایی و دستگیری کلاهبردار 100 میلیون تومانی که با صدور چک بلامحل از چند کسبه کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
کد خبر: ۴۹۳۶۸۷

به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، سرهنگ سید علی اکبر موسوی گفت: در پی مراجعه تعدادی از کسبه و بازاریان به ماموران پلیس مبنی بر صدور چک بلامحل از سوی فردی به نام «ح-م» و کلاهبرداری از آنان به میزان 100میلیون تومان موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و دریافت مشخصات این فرد کلاهبردار موفق شدند، مخفیگاه متهم را شناسایی کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان «فریدونکنار» خاطر نشان کرد: ماموران با هماهنگی مرجع قضایی متهم را در اقدامی غافلگیرانه دستگیر کردند.

وی اظهارداشت: متهم در تحقیقات و بازجویی های فنی پلیس ضمن اعتراف به بزه انتسابی اظهارداشت: با جلب اعتماد کسبه و بازاریان در خرید و فروش با صدور چک های بلا محل از این افراد کلاهبرداری کردم.

فرمانده انتظامی شهرستان «فریدونکنار» یادآور شد: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها