شهرزاد میرقلی خانی از زندان‌ آمریکا آزاد شد

دولت عمان در حالی از آزادی شهرزاد میرقلی خان از زندان‌های آمریکا به دلایل بشردوستانه خبر داد که وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده است این تبعه ایرانی دوران محکومیتش را سپری کرده است.
کد خبر: ۴۹۳۵۸۱

روزنامه تایمز آو عمان گزارش داد: دولت مسقط اعلام کرد شهرزاد میر قلی خان که به اتهام تلاش برای صدور تجهیزات نظامی به ایران در آمریکا زندانی شده بود، آزاد و روز سه‌شنبه به عمان وارد شد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رسمی عمان به نقل از یک سخنگوی وزارت امور خارجه عمان از دولت‌ آمریکا برای آزادی شهرزاد میر قلی خان «به دلایل بشردوستانه و پیرو تلاش‌های عمان» تشکر کرد.

این سخنگو گفت: این اقدام بشردوستانه در جهت منافع هر دو کشور و ثبات منطقه خواهد بود.

شهرزاد در جمع اعضای خانواده‌اش در فرودگاه مسقط از سلطان بن قابوس برای میانجی‌گری در زمینه آزادی وی تشکر کرد.

با این حال یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت که قلی خان دوره محکومیتش در زندان را گذرانده و آمریکا را ترک کرده است و مدعی شد که او در زمان گذراندن محکومیتش به مقامات کنسولی و حقوقی دسترسی داشته است.

قلی خان در سال 2008 در 31 سالگی به اتهام تلاش برای صدور تجهیزات نظامی به ایران به پنج سال حبس محکوم شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها