دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: کنکور که قرار بود به منزله یک پل بین آموزش و پرورش و آموزش عالی عمل کند، امروز به یک مانع در انتقال استعدادها از آموزش و پرورش به آموزش عالی تبدیل شده که باید این مانع برداشته شود.
وی ادامه داد: اصولی مانند عدالت آموزشی، در نظر گرفتن ملاحظات اقتصادی و اجتماعی، توجه به مطالعه و آموختن در دانشآموز در این نظام مورد بیتوجهی قرار میگیرد.
مخبر دزفولی گفت: موضوع کنکور در شورای عالی انقلاب فرهنگی دارای بیش از دو دهه سابقه است و شورای عالی انقلاب فرهنگی برای حل این موضوع آماده همکاری با مجلس شورای اسلامی است.
عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در خاتمه افزود: دغدغه شورای عالی انقلاب فرهنگی اعتلای آموزش عالی کشور است و به همین دلیل باید یک سازمان ملی مسئولیت برگزاری، رصد، پایش و اصلاح روند پذیرش دانشجو را برعهده گیرد.(ایسنا)
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد