در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار کشوری، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در این باره گفت: متهم اواخر مهر سال 1377 و در جریان نزاعی دسته جمعی که بر سر تقسیم سهمیه آرد در یکی از روستاهای حومه شهر کرمانشاه بهوقوع پیوسته بود، مردی 50 ساله را با چاقو به قتل رسانده و متواری شده بود.
وی افزود: پس از گذشت 14 سال از زمان وقوع جرم ماموران اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان کرمانشاه اطلاع یافتند متهم پس از فرار در یکی از شهرستانهای استان البرز مخفی شده است که در ادامه اکیپی از ماموران برای بررسی موضوع به محل عزیمت کردند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سرانجام پس از چند روز تعقیب و مراقبت و نیز همکاری پلیس استان البرز، متهم در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر شد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به این که متهم پیش از این به صورت غیابی به قصاص محکوم شده بود، تصریح کرد: متهم پس از اعتراف به قتل و تکمیل پرونده برای اجرای حکم تحویل مراجع قضایی شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: