به گزارش مهر، مجید سرسنگی درباره وضع اجرای نمایش «بازی استریندبرگ» که قرار بود پیش از این با کارگردانی زندهیاد حمید سمندریان پاییز امسال در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه برود، گفت: این نوبت اجرایی همچنان باقی است و سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر میزبان اجرای نمایش «بازی استریندبرگ» خواهد بود.
رئیس تماشاخانه ایرانشهر ادامه داد: قرار است خانم هما روستا، همسر استاد سمندریان نمایش «بازی استریندبرگ» را مهرماه امسال به صحنه ببرد.
نمایش «بازی استریندبرگ» نوشته فردریش دورنمات و ترجمه هما روستا پیش از این دو بار با کارگردانی زندهیاد حمید سمندریان اجرا شد. اولین اجرای این نمایش با بازی هما روستا، محمدعلی کشاورز و اسماعیل شنگله به صحنه رفت و دومین بار در سال 78 و با بازی هما روستا، رضا کیانیان و احمد ساعتچیان اجرا شد. سومین اجرای نمایش «بازی استریندبرگ» نیز با بازی هما روستا، رضا کیانیان و پیام دهکردی پاییز سال جاری در سالن سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه خواهد رفت.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....