صنعت چای غرب مازندران ساماندهی می‌شود

تغییر کاربری باغات چای، تولید چای خشک این کارخانه را از 300 تن به 50 تن چای خشک در سال تقلیل داده است.
کد خبر: ۴۹۱۲۹۴

محمد رضا جعفرنژاد رئیس کارخانه چای کلارآباد با اعلام این خبر گفت: درحال حاضر این کارخانه با خرید چای از باغ داران منطقه برای خشک کردن و آماده سازی برگ سبز چای خریداری می‌کند که تولید چای خشک دراین کارخانه به 50 تن درسال می‌رسد.

جعفر نژاد با اشاره به دست‌های پنهان رکود چای داخلی افزود: دست‌های پنهانی وجود دارد که نمی‌خواهند چای داخلی رونق داشته باشد. و با وارد کردن بی رویه چای خارجی به صنعت چای داخلی ضربه می‌زنند.

جعفرنژاد افزود: تولید چای خشک در 2 استان گیلان و مازندران جوابگوی مصرف داخلی نیست، بنابراین واردات ساماندهی شده این صنعت لازم است. حال این‌که تا به امروز واردات غیرمعقول و بی رویه چای به این صنعت ضربه زده است.

وی تأکید کرد: خوشبختانه با همت متولیان این صنعت در غرب استان و باحمایت معاونت برنامه و بودجه استانداری مازندران تشکیلات امور صنفی صنعت چای در غرب استان آغاز به کار کرده است تا تولید، توزیع و به زراعی صنعت چای داخلی در اولویت ساماندهی قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها