پس از مصرف غذاهای چرب نخوابید

یک فوق‌تخصص گوارش و کبد گفت: افراد نباید هنگام سحر و افطار بلافاصله پس از خوردن حجم زیادی از چربی بخوابند، چون ممکن است دچار سوءهاضمه شوند.
کد خبر: ۴۸۸۷۳۶

دکتر شهرام آگاه در گفت‌وگو با ایسنا افزود: چربی‌ها یک منبع انرژی زیاد محسوب می‌شود و می‌تواند انرژی بدن را در طولانی‌مدت تامین کند. این مواد می‌تواند زمینه تخلیه معده را کُند سازد، اما افرادی که دچار بیماری ریفلاکس و کندی تخلیه معده هستند، ممکن است با مصرف چربی علائم آنان تشدید شود.

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این‌که یکی از مشکلات روزه‌داران کاهش آب بدن آنان است، ادامه داد:‌ در این شرایط رعایت رژیم غذایی به منظور پیشگیری از تشنگی در ماه مبارک رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است. برخی افراد در فاصله افطار تا سحر مایعات زیادی می‌نوشند تا از تشنگی خود در طول ساعات روزه‌داری جلوگیری کنند، این در حالی است که آب زیاد دفع می‌شود.

وی گفت: به منظور تامین آب کافی هنگام روزه‌داری لازم است موادی مصرف کنیم که به حفظ آب بدن کمک کند، بنابراین روزه‌داران می‌توانند از میوه و سبزی استفاده کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها