احداث نانوایی خورشیدی در روستای نهاوند

مدیر اداره منابع و آبخیزداری شهرستان نهاوند گفت: نخستین نانوایی خورشیدی در روستای «سیاه‌دره» نهاوند احداث می‌شود. ‌علی ده‌پهلوان‌ افزود: روستای سیاه‌دره خزل در 45 کیلومتری نهاوند واقع شده است و 28 خانوار در این روستا زندگی می‌کنند.
کد خبر: ۴۸۸۵۱۵

در اطراف این روستا که در میان دو کوه واقع شده، 1100‌هکتار جنگل طبیعی و دست‌کاشت وجود دارد. ‌وی گفت: این روستا در محدوده طرح صیانت از جنگل‌های زاگرس است، به همین علت و برای جلوگیری از تخریب جنگل، دولت امکاناتی مانند آبگرمکن خورشیدی را به صورت رایگان به اهالی این روستا اهدا کرده و قرار است بزودی یک دستگاه نانوایی خورشیدی برای اهالی این روستا نصب شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها