به گزارش الجزیره، سرگئی لاوروف در یک کنفرانس خبری در مسکو پایتخت روسیه اظهار داشت: ما به دنبال تمدید مهلت حضور ناظران بین المللی در سوریه هستیم.
وی در ادامه گفت: ما به باج خواهی و زمینه چینی برای دخالت نظامی در سوریه با هر گونه رویکرد برای سرنگون کردن نظام بشار اسد مخالف هستیم.
وزیر خارجه روسیه با بیان این مطلب افزود: پیشنهاد های ما برای حل بحران سوریه منطقی است و باید این مساله در چارچوب قطعنامه های شورای امنیت قرار بگیرد.
لاوروف تصریح کرد: حاضران در نشست ژنو برای حل بحران سوریه در صدد تحریف توافقات این نشست بودند. پس از صدور بیانیه پایانی نشست ژنو طرف های بین المللی به دنبال تحریف معانی توافقات این نشست برآمدند.
وی خاطرنشان کرد: باید بر تمامی طرف های مورد مناقشه در سوریه تاثیر گذاشت و در این رابطه نباید تنها دولت سوریه را وادار به اقداماتی کرد.(مهر)
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد