قاضی سراج اعلام کرد جلسه بعدی دادگاه یکشنبه آینده برگزار می‌شود

دفاعیات طولانی شد، جلسات دادگاه ادامه می‌یابد

در حالی که انتظار می‌رفت جلسه دیروز دادگاه رسیدگی به پرونده بزرگ‌ترین فساد مالی، آخرین جلسه باشد این‌گونه نشد و به علت افزایش متهمان و همچنین طولانی شدن اعترافات و دفاعیات وکلای برخی متهمان، رئیس دادگاه از برگزاری یک جلسه دیگر خبر داد تا دفاعیات تمام متهمان اخذ شود.
کد خبر: ۴۸۶۶۷۸

قاضی ناصر سراج، رئیس دادگاه در پایان جلسه دیروز تاکید کرد یکشنبه هفته آینده نیز جلسات دادگاه ادامه خواهد یافت چراکه دیروز فقط به پرونده سه متهم از هفت متهم جدید رسیدگی شد.

در ابتدای جلسه، آقای «ن» مدیرعامل شرکت فولاد ایران با این که دفاعیات آخر خود را انجام داده بود، اما به دلیل نامه‌ای که به قاضی نوشته و می‌خواست اطلاعات جدیدی بدهد دوباره به جایگاه فراخوانده شد.

مدیرعامل سابق شرکت فولاد ایران، گفت: وکیل مه‌آفرید در جلسات قبلی به صورت حرفه‌ای نمی‌گذاشت متهمان افشاگری کنند. وی افزود: این 60 میلیاردی که در پرونده من است بابت سودی است که در سه سال کار با خسروی به حسابم واریز شده است.

پس از اظهارات آقای «ن»، قاضی آقای «م ـ ش» مدیرعامل سابق صندوق حمایت بازنشستگی فولاد ایران را به‌جایگاه فراخواند و خطاب به متهم گفت: شما متهم به تحصیل مال نامشروع، پولشویی و خرید اوراق مشارکت و سکه و خانه برای گمراه کردن مسئولان بودید، از خود دفاع کنید.

متهم گفت: من این اتهامات را قبول ندارم. این صندوق 80هزار سهامدار دارد و 40 شرکت زیرمجموعه خودش را تامین می‌کند. وقتی من مدیر شدم آقای «ن» مدیرعامل خدمات فولاد بود و سوابقی مانند مسئولیت امنیتی و اطلاعاتی هم داشت.

پس از آن آقای «ن» در جایگاه قرار گرفت و گفت: از صحبت‌های آقای «ش» متاسفم او می‌گوید پول نگرفتم و از مسائل بی‌اطلاع بودم. بنده به وی سه میلیارد و 200 میلیون تومان پول دادم نه یک میلیارد و 200 میلیون. او دروغ می‌گوید ما‌با هم رفیق بودیم و مبلغ را در دفترش به او دادم و به خدا واگذارش می‌کنم. در این میان نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و خطاب به «ش» گفت: هیچ متهمی تحت فشار و شکنجه نبوده و کسی هم متهم را تهدید نکرده است. شما وقتی که با وثیقه آزاد بودید تحت‌فشار نبودید. در ضمن در بازرسی که از خانه همسر دوم شما انجام دادیم اوراق مشارکت ارزی، نفت و گاز به مبلغ 150 هزار یورو، سهام شرکت بیمه اعتماد، اوراق مشارکت بانک ملی به ارزش 400 میلیون تومان، فیش خرید سکه طلا به ارزش یک میلیارد و 300 میلیون تومان و سند سه آپارتمان که یکی از آنها یک میلیارد و 200 میلیون تومان ارزش داشت، پیدا کرده‌ایم. نماینده دادستان خطاب به قاضی گفت: متهم ذره‌ای متنبه نشده و از شما درخواست اشد مجازات را دارم.

اتهام صدور پیش‌فاکتور صوری برای ال‌سی

پس از اتمام رسیدگی به پرونده «ش»، نوبت به «غ ـ ن» معاون مالی صندوق بازنشستگی رسید که قاضی اتهامات وی را معاونت در اخلال در نظام اقتصادی، امضای پیش فاکتورهای صوری و 17 فقره ال‌سی عنوان کرد و متهم نیز گفت: دو فقره ال‌سی در 11 مرداد 90 گشایش شده بود و در 12 مرداد آقای «ن» با عنوان مدیرعامل درخواست کرد مدارک را من امضا کنم و تا آن تاریخ من مدرکی امضا نکرده بودم، ولی گفتند چون آقای «الف» مرخصی است طی سندی به شما تفویض امضا می‌شود.

من یک حسابدار مرده‌شور بودم!

بعد از این متهم نوبت به پرونده «ع ـ الف» حسابدار شرکت خدمات عمومی فولاد رسید که قاضی گفت: شما متهم به معاونت در اخلال در نظام اقتصادی و امضای پیش‌فاکتورهای صوری هستید که متهم در دفاع از خود گفت: من این اتهامات را قبول ندارم تمام کارهای شرکت با تصویب هیات مدیره و توسط آقای «ن» به عنوان مدیرعامل انجام می‌شده است و به دلیل عدم حضور آقای «ن» تصمیم بر این شد من وکالت کاری ایشان را بپذیرم و زیر اسناد را امضا کنم.

وی خطاب به قاضی افزود: من با مدیر گروه ملی در تماس نبوده و معاونت نداشتم و یک حسابدار مرده‌شور بودم و شرافتمندانه کار کردم.

بعد از آن وکیل این متهم به دفاع از موکلش پرداخت و قاضی هم پس از پایان اظهارات سومین متهم ختم، جلسه دادگاه را اعلام کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها