تلخ

قتل فرزندان به دست مادران

مادران اسوه مهربانی، ایثار و فداکاری هستند و به همین دلیل وقتی آسیبی به فرزندان خود می‌رسانند بسیار تلخ و تکاندهنده است البته چنین مواردی به ندرت اتفاق می‌افتد اما به هر حال هرگز نمی‌توان آمار این‌گونه حوادث و فرزندکشی‌ها را به صفر رساند. از جمله اخبار تلخ این هفته ماجرای قتل دو دختر به دست مادرانشان است.
کد خبر: ۴۸۵۶۸۶

در جنایت اول ماموران پلیس آگاهی اسفراین با دریافت گزارشی از مرکز فوریت‌های پلیسی 110 در جریان فوت مشکوک دختری در بیمارستان قرار گرفتند و بعد از رفتن به آنجا با جسد دختری 18 ساله به نام زهره روبه‌رو شدند که در قسمت گردن او آثار کبودی و جراحت مشهود بود. ماموران در بررسی اولیه دریافتند که این دختر 18 ساله مشکلات اخلاقی داشته و مدت یکسال بوده که از منزل متواری شده بود. همچنین این دختر شب قبل از مرگش به منزل بازگشته بود. کارآگاهان با توجه به جراحت مشهود روی گردن متوفی، والدین زهره را به پلیس آگاهی منتقل و از آنها در مورد نحوه فوت دخترشان تحقیق کردند. والدین این دختر در اظهارات خود مدعی شدند زهره به علت بیماری قلبی فوت کرده است اما کارآگاهان متوجه اظهارات ضد و نقیض والدین متوفی شدند و در نهایت پدر و مادر زهره در بازجویی لب به اعتراف گشودند. مادر زهره در اعترافات خود ضمن تایید مشکلات اخلاقی دخترش، عنوان کرد این دختر آبروی خانوادگی آنها را برده و شب حادثه برای گرفتن شناسنامه به منزل مراجعه کرده بود اما وی به بهانه‌ای مانع از رفتن دخترش شد و از او خواست شب را در منزل بماند. این زن پس از آن‌که زهره به خواب رفت با استفاده از روسری و با همکاری دختر دیگرش او را خفه کرد. خواهر زهره نیز در اعترافات خود عنوان کرد با همدستی مادرش اقدام به قتل خواهرش کرده است. در جنایت دوم مادری جوان در کردستان دختر سه ساله خود را که احتمال فلج شدنش وجود داشت در زیرزمین بیمارستانی سر برید. ماموران با حضور در صحنه حادثه دریافتند مادری جوان با استفاده از چاقو سر دختر سه ساله‌ خود را در زیرزمین بیمارستان بریده است.

تحقیقات اولیه کارآگاهان نشان داد این دختر بچه از بالکن منزلشان به حیاط افتاده بود که پس از انتقال این فرد به بیمارستان، پزشک معالج احتمال فلج شدن این کودک را مطرح کرده بود. پس از اطلاع مادر این طفل از احتمال فلج‌شدن دخترش،‌ وی به بهانه‌ای همسرش را به بیرون از بیمارستان فرستاده و طفل خود را به زیرزمین برده و سر او را بریده بود. بررسی کارآگاهان نشان داد مادر این دختر، پدر را به بهانه شستن شیشه شیر به بیرون از بیمارستان فرستاده و بدون حضور پدر اقدام به این قتل کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها