کارآفرینان دینی مهمان «این شب‌ها» می‌شوند

ماه رمضان امسال نیز همچون چند سال گذشته علی درستکار‌ با برنامه «این شب‌ها»‌ مهمان خانه‌های مردم می‌شود. برنامه‌ای که رویکردش « سبک زندگی دینی» است و به همین بهانه هر شب پرونده موضوعات مختلف دینی و معنوی را می‌گشاید.
کد خبر: ۴۸۵۳۴۹

اصلاح کج‌اندیشی‌ها و کج‌فهمی‌های دینی دیگر محوری است که دست‌اندرکاران برنامه در دستور کارشان قرار داده‌اند. در سال‌های گذشته درستکار و مهمانانش درباره موضوعات چالش‌برانگیزی چون جن، روح، طالع‌بینی و زندگی پس از مرگ صحبت کردند و نشان دادند که می‌خواهند مسیر جدیدی را در حوزه برنامه‌های دینی باز کنند.

«این‌شب‌ها» به خاطر ورودش به حوزه‌های جدید و اجرای متفاوت مجری‌اش توانست مخاطبان زیادی را با خود همراه کند. علی درستکار به عنوان مجری ثابت برنامه، به چهره شناخته شده این شب‌ها بدل شده است. او تحصیلکرده دانشگاه است و در رشته «معارف اسلامی ‌و تبلیغ» مدرک کارشناسی ارشد دارد.

او تکیه کلام‌هایی دارد که به اثر انگشتش بدل شده‌اند. مثلا می‌گوید: «ما توسیاهیم، نه روسیاه». منظورش این بود که ما در ظاهر آدم‌های خوبی هستیم ولی...

امسال درستکار می‌خواهد در برنامه‌اش به سراغ فعالان اقتصادی که زندگی دینی دارند، برود. او در این باره می‌گوید:‌ در طول 30 شب حدود 30 الگوی دارای سبک زندگی دینی را معرفی می‌کنیم. این افراد فعالان اقتصادی متدینی هستند که در عین حال دغدغه اجتماعی دارند. به عنوان مثال کارخانه‌داران یا کارآفرینانی که نوع‌دوست هستند و به دیگران کمک می‌کنند و روش زندگی شان مورد تایید خدا و پیغمبر است. در این برنامه ممکن است درباره یک مدرسه‌ساز یا حسینیه‌ساز صحبت کنیم و ببینیم نگاهشان به آخرت چگونه است. مدل ثروتمند شدنشان به چه صورت است و دین را در کجای کار اقتصادیشان قرار می‌دهند. در کنار این مهمان‌ها کارشناسان دینی و دانشگاهی هم حضور دارند که تعریفی از نگاه اسلام به سرمایه و کار را ارائه می‌دهند.

این مجری ادامه می‌دهد:‌ قصدمان این است که ذهنیت مردم را راجع به سرمایه‌داران عوض کنیم. چون برخی تصور می‌کنند سرمایه‌داران زالوصفت و مرفه بی‌درد هستند.

درستکار امیدوار است که برنامه‌اش منجر به رونق اقتصادی و تکریم جایگاه سرمایه‌داران شود.

برنامه این شب‌ها در سال 87 آغاز به کار کرد و به مناسبت‌های مختلف روانه آنتن شد. پخش این برنامه تا اسفند ماه سال گذشته ادامه داشت و اکنون گروه سازنده «این شب‌ها» تصمیم دارند برنامه‌ای جدید و خلاقانه را برای ماه رمضان سال 91 تدارک ببینند.

این شب‌ها برنامه‌ای گفت‌وگو محور است که توانسته مخاطبان زیادی را همراه خود کند. درستکار با هدایت صحیح برنامه مخاطبان عام و خاص را مشتری این شب‌ها کرده است. با این اوصاف در ماه‌های رجب و شعبان جای این برنامه در آنتن شبکه یک سیما خالی بود. تجربه ثابت کرده که درستکار با «این شب‌ها» می‌توانست در این ماه‌های مبارک و پر از میلاد، مردم را برای روزهای روزه‌داری و رمضان آماده کند ایکاش که این فرصت از دست نمی‌رفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها