بحرانی ترین دوران کم آبی در هرمزگان

مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان گفت: در حالی که بحران آب در استان هرمزگان جدی است و باید به دنبال راهکارهای مقابله با این بحران بود، کاهش بارندگی در استان نیز، داستان تلخی شده که 14 سال از آن می‌گذرد و هم اکنون به بحرانی‌ترین دوران خود رسیده؛ به طوری که هرمزگان را به کانون خشکسالی در کشور تبدیل کرده است.
کد خبر: ۴۸۳۵۲۱

به گزارش ایسنا حسین خادمی با بیان این‌که گرمای هوا و اقلیم حاکم بر شهرهای استان یکی از دلایل مصرف بالای آب است، افزود: متأسفانه30 درصد آب مصرفی شهروندان مربوط به مصارف غیرضروری آنهاست که با توجه به نقش مهم شهروندان در جهت نهادینه‌شدن فرهنگ صرفه‌جویی، نیازمند کارهای فرهنگی ـ آموزشی بیشتری برای ارتقای آگاهی افکار عمومی هستیم. رئیس هیات مدیره آبفای هرمزگان با اشاره به رشد 7 درصدی (سالانه) تعداد مشترکان آب در استان، این افزایش رشد را، رشد قابل توجهی دانست و گفت: در این رابطه ضروری است ظرفیت‌های جدیدی به موازات این افزایش تعریف شود.

به گفته خادمی، امسال دشواری‌های تأمین آب در استان نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است که اگر شرایط جوی تغییر نکند و میزان مصرف متعادل نشود، مشکلات دوچندانی را پیش رو خواهیم داشت، البته امید است با اقدامات در دست اجرا و همکاری شهروندان تابستان امسال را با کمترین خسارت پشت سر بگذاریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها