آخرین تیم مرحله نیمه‌نهایی یورو 2012 امشب معرفی می‌شود

بازی کلاسیک ایتالیا ـ انگلیس زیر ذره‌بین آلمان‌ها

در دومین دیدار از مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های یورو 2012 بامداد دیروز تیم ملی فوتبال آلمان با پیروزی قاطع مقابل یونان، به جمع 4 تیم پایانی صعود کرد.
کد خبر: ۴۸۳۲۵۴

در این دیدار که در حضور بیش از 43 هزار تماشاگر ورزشگاه پی جی ای آره نا شهر گدانسک لهستان برگزار شد، آلمان با نتیجه 4 بر 2 از سد یونان، قهرمان یورو 2004 گذشت تا برای چهارمین بار پیاپی طعم حضور در نیمه نهایی اروپا را بچشد. این بازی مهیج تا دقیقه 60 با تساوی یک ـ یک در جریان بود و یونانی‌ها موفق شده بودند گل دقیقه 39 فیلیپ لام را توسط ورجیوس ساماراس در دقیقه 55 پاسخ دهند، اما در ادامه و در دقایق 61، 68 و 74، سامی خدیرا، میروسلاو کلوزه و مارکو رویس برای آلمان گلزنی کردند تا شاگردان یواخیم لو، همچون آنگلا مرکل صدراعظم این کشور که در ورزشگاه حضور داشت، 16 دقیقه قبل از پایان بازی، جشن صعود بگیرند. حتی گل دقیقه 89 سالپینگیدیس که از روی نقطه پنالتی به دست آمد هم باعث نشد این شادمانی کمرنگ شود، چراکه آلمان‌ها یک گام دیگر به هدفشان یعنی قهرمانی نزدیک‌تر شدند.

این پیروزی در حالی برای آلمان به دست آمد که یواخیم لو، به چند بازیکن اصلی خود مثل ماریو گومز، توماس مولر و لوکاس پودولسکی استراحت داده بود تا برای بازی نیمه نهایی با آمادگی بهتری به میدان بروند. لو با تمجید از بازی نفراتی چون ریوس، کلوزه، شورله، خدیرا و اوزیل گفت: امروز، روز تغییر برای ما بود. تمام هدف ما این بود که خون جدیدی به رگ‌های تیم تزریق کنیم که خوشبختانه این دگرگونی جواب مثبت داد و فکر می‌کنم باید به این تیم افتخار کرد.

حریف پنجشنبه شب آلمان در نیمه نهایی یورو 2012، یکی از دو تیم ایتالیا یا انگلیس خواهد بود. انگلیس با مربیگری روی هاجسون هنوز شکستی را تجربه نکرده ولی بدون تردید دیدار با ایتالیا در ورزشگاه المپیک کیف، متفاوت‌ترین چالش او و بازیکنانش خواهد بود.

از آخرین بازی رسمی دو تیم ایتالیا و انگلیس 22 سال می‌گذرد. این دو تیم آخرین بار در دیدار رده‌بندی جام جهانی 90 به مصاف هم رفتند که با برتری لاجوردی‌پوشان میزبان به پایان رسید. جالب آن‌که در یک دهه اخیر این دو تیم حتی در بازی‌های دوستانه نیز با هم روبه‌رو نشده‌اند. آخرین بازی دو تیم به سال 2002 برمی‌گردد که ایتالیا در شهر لیدز با دو گل مونتلا در مقابل تک گل رابی فاولر، مقابل انگلیس به برتری رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها