پایان 6 سال فرار قاتل مسلح

مردی که در پی حمله مسلحانه خیابانی، یک مرد را کشته و دیگری را زخمی کرده بود، پس از شش سال فرار توسط پلیس آگاهی عنبرآباد کرمان دستگیر شد.
کد خبر: ۴۸۱۶۳۶

به گزارش جام‌جم، رسیدگی به این پرونده سال 85 در پی تماس فردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 عنبرآباد کرمان مبنی بر کشته شدن یک مرد و زخمی شدن یک مرد دیگر در خیابان مسجد جامع این شهر در دستور کار پلیس آگاهی عنبرآباد قرار گرفت. در پی تماس این شهروند، ماموران انتظامی پس از حضور در محل حادثه با تشکیل پرونده‌ای تحقیقات خود را آغاز کردند. در ادامه مرد زخمی به بیمارستان و جسد مرد دیگر نیز به پزشکی قانونی منتقل شد.

ماموران در تحقیق از شاهدان حادثه متوجه شدند، یک مرد مسلح پس از سد کردن راه دو مرد در خیابان، با آنها درگیر شده و با سلاح کلاشینکف یکی از آنها را کشته و فرد دیگر را زخمی کرده و با خودرو متواری شده است. با اطلاعات به دست آمده از شاهدان حادثه، چهره‌نگاری رایانه‌ای از متهم به قتل مسلح انجام شد و او تحت تعقیب قرار گرفت.

جستجو برای دستگیری عامل جنایت ادامه داشت تا این که چند روز بعد از حادثه ماموران اطلاع یافتند مرد زخمی با تلاش پزشکان از مرگ حتمی نجات یافته است.

ردپای یک آشنا در قتل

در این مرحله ماموران با حضور در بیمارستان در تحقیق از دوست مقتول متوجه شدند مرد مسلح با آنها آشنایی داشته و به دلیل اختلاف‌های قبلی، در صدد انتقام از او و دوستش بوده تا این که روز حادثه او را زخمی کرده و دوستش را کشته است.

با مشخص شدن هویت قاتل، جستجو برای یافتن او آغاز شد. در مرحله بعدی ماموران متوجه شدند خانواده متهم از وقوع حادثه و فرار وی بی‌خبرند.

به این ترتیب جستجو‌ها برای دستگیری عامل جنایت ادامه داشت تا این که چند روز پیش با گذشت شش سال از وقوع حادثه، ماموران اطلاع یافتند قاتل فراری دوباره به عنبرآباد برگشته و پنهانی به زندگی‌اش ادامه می‌دهد. با اطلاعات به دست آمده، مخفیگاه متهم به قتل فراری در یکی از محله‌های جنوبی شهر شناسایی و او دستگیر شد. متهم به قتل در بازجویی مقدماتی، به کشتن یک مرد و زخمی کردن دوست او اعتراف، اما درباره انگیزه‌اش سکوت کرد. بنابراین گزارش، متهم با قرار قانونی در بازداشت به سر می‌برد. تحقیقات تکمیلی برای رازگشایی از انگیزه متهم به قتل ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها