محمد جعفر محمد زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد پرداخت وام به خبرنگاران افزود: به منظور پرداخت وام مسکن ابتدا باید آیین نامه اجرایی آن توسط نهادهای ذیربط تهیه و پس از آن به وزارت ارشاد برای پرداخت ابلاغ شود.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه مصوبه دولت در مورد پرداخت وام مسکن از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شده است، تاکید کرد: زمان پرداخت وام مسکن به خبرنگاران هنوز مشخص نشده است اما در حال پیگیری این موضوع هستیم.
محمد زاده در مورد سهمیه در نظر گرفته شده برای خبرنگاران نیز گفت: در مرحله اول 5 هزار نفر در نظر گرفته شده است که همین مقدار نیز سهمیه خوبی است و چنانچه سالی 5 هزار وام مسکن به خبرنگاران ارائه شود تمام آنان طی چند سال وام دریافت خواهند کرد.
بر اساس مصوبه دولت، مبلغ این تسهیلات برای ساخت مسکن 450 میلیون ریال و برای خرید مسکن 300 میلیون ریال تعیین شده است و نرخ سود تسهیلات مشارکت مدنی و فروش اقساطی این تسهیلات 12 درصد است که مابه التفاوت آن با نرخهای مصوب بانک مرکزی از محل یارانه سود بانکی در بودجه سالانه تأمین می شود.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....