کمیته حقوق بشر سازمان ملل روز گذشته اعلام کرد بیشتر افراد کشته شده در الحوله به دست نیروهای شبه نظامی سر بریده شدند

آمریکا، سوریه را تهدید به حمله نظامی کرد

همزمان با سفر کوفی عنان به سوریه برای رایزنی با مقام‌های این کشور درباره فاجعه قتل‌عام مردم در شهر الحوله، رئیس ستاد ارتش آمریکا تهدید کرد ممکن است واشنگتن به سوریه حمله نظامی کند.
کد خبر: ۴۷۷۹۰۸

در همین حال بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه سه‌شنبه در کاخ ریاست‌جمهوری این کشور با کوفی عنان، فرستاده سازمان ملل متحد برای حل بحران سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری سوریه (سانا) خبر دیدار اسد و عنان را به‌صورت کوتاه در اختیار مشترکان خود قرار داد، اما به جزئیات این دیدار اشاره‌ای نکرد.

فرستاده سازمان ملل و اتحادیه عرب روز دوشنبه برای یک دیدار 2 روزه وارد سوریه شد و ابتدا با ولید المعلم وزیر خارجه این کشور گفت‌وگو کرد.

سفر عنان به سوریه 3 روز پس از فاجعه شهر الحوله که در آن 106 نفر غیرنظامی کشته شدند، صورت می‌گیرد. نماینده مشترک سازمان ملل، اتحادیه عرب و وزیر امور خارجه سوریه در نشستی مشترک در دمشق بر اجرای طرح 6 ماده‌ای عنان تاکید کردند.ولید المعلم گفت: دولت سوریه بر اجرای طرح کوفی عنان کاملا پافشاری می‌کند و در مقابل هرگونه اقدامی که بخواهد این طرح را به شکست بکشاند، خواهد ایستاد.کوفی عنان نیز در این دیدار درخصوص کشتار منطقه الحوله نیز گفت: کمیته‌ای برای بررسی این مساله تشکیل می‌شود و پیرامون آن تحقیقات لازم انجام خواهد شد. وی از تمامی گروه‌های سوری خواست تا زمینه مناسبی را برای آغاز مذاکرات سیاسی در این کشور برای پایان دادن به وضعیت موجود فراهم آورند.

دولت‌های آمریکا، فرانسه و انگلستان بشدت فاجعه الحوله را محکوم کرده و دولت سوریه را در این حوادث مقصر می‌دانند. با این حال روسیه خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه است.روز گذشته نیز گنادی گاتیلوف، معاون وزیر خارجه روسیه با اشاره به سفر عنان گفت: سفر کوفی عنان به سوریه نشان می‌دهد که امکان حل بحران این کشور از راه‌های مسالمت‌آمیز وجود دارد.

دولت سوریه با رد تبلیغات برخی رسانه‌های مخالف با نظام سوریه می‌گوید صدها نفر از افراد مسلح روز جمعه با حمله به ساکنان الحوله از 3 محور به صورت وحشیانه اقدام به قتل‌عام برخی خانواده‌ها در این شهر کردند که این عمل از سوی دولت سوریه و جامعه جهانی محکوم است.

گزارش کمیته حقوق بشر سازمان ملل

کمیته حقوق بشر سازمان ملل روز گذشته هم با انتشار گزارشی اعلام کرد، بسیاری از افراد کشته شده در الحوله به‌وسیله نیروهای شبه‌نظامی سر بریده شده‌اند.

به گزارش بی‌بی‌سی، رابرت کولفیل در جریان یک کنفرانس خبری در ژنو افزود: به اعتقاد ما دست‌کم 20 نفر از کسانی که کشته شده‌اند در اثر گلوله‌باران تانک و خمپاره بوده است.به گفته وی، اکثر قربانیان در 2 حادثه مختلف اعدام شده‌اند. به گفته شاهدان عینی، شبه‌نظامیان موسوم به «شبیحه» دست به چنین جنایتی زده‌اند. همین شاهدان گفته‌اند که شبه‌نظامیان از روستاهای اطراف به این شهرک آمده بودند.

به گزارش سازمان ملل متحد، در این حوادث 49 کودک و 43 زن با شلیک گلوله به سر کشته شده‌اند. در فاجعه شهرک الحوله در مجموع 106 نفر به‌طرز فجیعی قتل‌عام شده‌اند.به گزارش الجزیره، گروه‌های مخالف دولت سوریه همزمان با سفر عنان خواستار آن شده‌اند که مسائل سوریه در چارچوب بند 7 منشور سازمان ملل بررسی شود. این بند اقدام نظامی را درصورت لزوم مجاز می‌شمارد.

این در حالی است که دولت سوریه اصرار دارد فاجعه الحوله توسط مخالفان اسد با هدف وادار کردن جامعه جهانی به دخالت نظامی در سوریه صورت گرفته است.

تهدید آمریکا به حمله نظامی

در همین حال، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در اظهارات تحریک‌آمیز در حالی که خواستار افزایش فشارهای دیپلماتیک بر بشار اسد شد، اعلام کرد: ارتش آمریکا آماده است در صورت لزوم به سوریه حمله نظامی کند.

به گزارش ایسنا، ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به سوریه هشدار داد، همزمان با افزایش خشم بین‌المللی به خاطر کشتار زنان و کودکان در منطقه الحوله، ممکن است آمریکا به این کشور حمله نظامی کند.وی افزود: آمریکا آماده است اگر از این کشور درخواست شود، به سوریه حمله نظامی کند.این ژنرال در حالی هشدار حمله نظامی به سوریه را می‌دهد که باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا با فشارهای فزاینده‌ای از سوی مخالفان جمهوریخواه خود مواجه است.

میت رامنی، کاندیدای جمهوریخواه انتخابات ریاست‌جمهوری 2012 آمریکا اوباما را به عملکرد ضعیف در قبال سوریه متهم کرده و گفته است: واشنگتن باید گروه‌های مخالف در سوریه را مسلح کند.

در یک اقدام دیگر، وزیر امور خارجه استرالیا از اخراج کاردار سوریه در این کشور در واکنش به جنایات اخیر ضدبشری در شهر الحوله خبر داد.به گزارش فارس، به دنبال افزایش خشونت‌ها در سوریه، باب کار، وزیر امور خارجه استرالیا اعلام کرد دولت گیلارد روز دوشنبه جودت علی یکی از عالیرتبه‌ترین دیپلمات‌های سوری را از کشور اخراج کرده است.

وزیر امور خارجه استرالیا با اشاره به این‌که دولت این کشور جنایات علیه غیرنظامیان سوریه در روستای الحوله را محکوم می‌کند، بعد از اعلام این خبر گفت که کاردار سوریه در این کشور 72 ساعت مهلت دارد که استرالیا را ترک کند.

فرانسه و آلمان روز گذشته سفرای سوریه در کشور خود را اخراج کردند. ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه انگلیس نیز پیشتر عالیرتبه‌ترین سفیر سوریه را به دفتر وزارت امور خارجه انگلیس فراخوانده بود.برخی خبرها حکایت از محرومیت سوریه از شرکت در بازی‌های المپیک لندن می‌دهد، اما هنوز صحت و سقم این خبرها کاملا تایید نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها