50 تن مواد مخدر در سال گذشته توسط سگ‌های پلیس،‌کشف شده است

سگ‌های موادیاب؛ کابوس قاچاقچیان مواد مخدر

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا از کشف 50 تن موادمخدر توسط سگ‌های موادیاب درسال گذشته خبرداد. به گزارش ایسنا، سردار علی مویدی در حاشیه مراسم بازدید از مرکز نگهداری و تربیت سگ‌های موادیاب گفت: این مرکز به عنوان تنها مرکز علمی و دانش بنیان تربیت و آموزش سگ‌های موادیاب، رهایی گروگان و زنده‌یاب در سطح منطقه و جهان شناخته شده است.
کد خبر: ۴۷۶۱۹۳

وی با بیان این‌که چند سال است پلیس مبارزه با موادمخدر به آموزش سگ‌های موادیاب و همچنین تربیت مربیان تخصصی مبادرت کرده است، افزود: با تلاش زیاد توانستیم تربیت تخصصی و حرفه‌ای سگ‌های موادیاب و همچنین مربیان آنان را به سرانجام برسانیم.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا خاطرنشان کرد: سال گذشته 50 تن انواع مواد مخدر توسط سگ‌های پلیس در مبادی رسمی کشور و همچنین سطح کشور کشف شده که کشف این میزان مواد توسط سگ‌ها بی‌نظیر بوده است.

وی با اشاره به توانمندی این مرکز در زمینه تربیت سگ‌های موادیاب، رهایی گروگان و همچنین زنده‌یاب، تصریح کرد: این مرکز آمادگی دارد به صورت همزمان بیش از 400 نقطه از کشور را پوشش دهد.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا با اشاره به درخواست بسیاری از کشورهای منطقه و فرامنطقه‌ای برای کمک ایران در زمینه تربیت سگ‌ها، گفت: پلیس آمادگی کامل دارد به دیگر کشورها یا نهادهای درخواست‌کننده، آموزش دهد. وی عنوان کرد: در حال حاضر سگ‌های موادیاب پلیس در بیش از 100 نقطه از کشور حضور داشته و مبادی رسمی را کنترل می‌کنند.

مویدی یادآور شد: سگ‌های موادیاب علاوه بر آن که ابزاری مهم برای رسیدن پلیس به اهداف خود است، سرمایه‌ای مهم تلقی می‌شود و هر کس بخواهد هرگونه آسیبی به این سگ‌ها برساند، طبق مقررات با وی برخورد خواهد شد. وی درباره توسعه این مرکز اظهارداشت: امسال شاهد تقویت و گسترش این مرکز خواهیم بود و اکنون دانش تربیت سگ‌های موادیاب در کشور بومی شده است.

وی درباره میزان کارآیی این سگ‌ها گفت: این سگ‌های موادیاب در 3 سال پیاپی آموزش‌های مختلفی در زمینه کشف مواد، رهایی گروگان و همچنین زنده‌یابی افراد در آوار می‌بینند و عمر مفید آنها 10 تا 12 سال است.

به گفته وی، پلیس در زمینه تکثیر و آموزش سگ‌های موادیاب و همچنین مربیان در آمادگی صددرصد قرار دارد.

مویدی با تاکید بر مبارزه جدی با موادمخدر به عنوان یکی از اولویت‌های مهم ناجا در سال جاری گفت: مبارزه با موادمخدر حرکتی عظیم است که برای رسیدن به نقطه مطلوب نیازمند عزم جهانی هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها