موسی غضنفرآبادی امروز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار جام جم آنلاین با بیان اینکه کمیسیون تلفیق مجلس میزان کسب درآمد دولت ناشی از اجرای گام دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها در سال جاری را 66 هزار میلیارد تومان مصوب کرد، گفت: از این مبلغ 48 هزار میلیارد تومان برای توزیع بین خانوارها، 10 هزار میلیارد تومان برای حمایت از بخش تولید، شش هزار میلیارد تومان برای بهداشت و درمان کشور و 2 هزار میلیارد تومان هم برای بیمه بیکاری است.
«دولت باید طوری قیمت ها را افزایش دهد که در طول سال جاری تنها 66 هزار میلیارد تومان درآمد کسب کند».
وی افزود: با این مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس، اختیار افزایش قیمت های حاملهای انرژی به دولت واگذار شد.
نماینده بم در مجلس اضافه کرد: دولت در سال گذشته 54 هزار میلیارد تومان کسب درآمد داشت که در سال جاری این رقم به 66 میلیارد تومان خواهد رسید.
این در حالی است کمیسیون تلفیق روز شنبه همین هفته مصوب کرد که قیمت حاملهای انرژی افزایش نیابد. محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیق در همین رابطه گفته بود: درآمد دولت در بخش هدفمند کردن یارانهها در بودجه سال جاری بدون تغییر نسبت به سال قبل 54 هزار میلیارد تومان تعیین شد.
از طرف دیگر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی روز جمعه درباره موضع مجلس نسبت به عملکرد دولت در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها گفت که دولت اگر پول دارد، هر قدر می خواهد بپردازد، مشکل این است که برای تامین یارانه های نقدی میخواهند بنزین دو هزار تومان ، گاز دو برابر و گازوئیل سه برابر شود.
اما مرکز ارتباطات اطلاعات و تبلیغات دفتر رئیس جمهور امروز در اطلاعیهای اظهارات غیر واقعی درباره قیمتگذاری بنزین به قیمت لیتری دو هزار تومان را تکذیب کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم