جزئیات استخدام 3000 کارمند در پایتخت

معاون منابع انسانی استاندار تهران با اعلام جزئیات استخدام 3000 کارمند پیمانی جدید در دستگاه‌های اجرایی پایتخت گفت: تهران 40 هزار نیروی قراردادی دارد که 3000‌نفر آنها می‌توانند پیمانی شوند.
کد خبر: ۴۷۱۱۸۸

نصرالله ابراهیمی در گفت‌وگو با مهر با اشاره به آخرین آمار کارمندان استان تهران گفت: هم‌اکنون استان تهران 35 هزار و 235 پست با تصدی و 14‌هزار و 736 پست بلاتصدی دارد که این آمار مربوط به 55 دستگاه اجرایی زیر مجموعه استانداری تهران است.وی افزود: اخیرا آقای فروزنده، معاون منابع انسانی رئیس‌جمهور بخشنامه استخدام 3000 نیروی انسانی در استانداری تهران را ابلاغ کرد ولی این به‌آن معنی نیست که ما نیروهای جدید را در دستگاه‌های اجرایی استخدام کنیم بلکه این ابلاغ برای بکارگیری بخشی از نیروهای قراردادی است.ابراهیمی با بیان این که 3 گروه می‌توانند در آزمون‌های استخدامی تبدیل نیروهای قراردادی به نیروی پیمانی شرکت کنند، توضیح داد: 1ـ کارکنان قراردادی که از کلانشهر تهران به شهرستان‌های استان تهران منتقل شده‌اند. 2ـ کارکنان قراردادی که برای انتقال از کلانشهر تهران به شهرستان‌های استان تهران اعلام آمادگی کنند. 3ـ کارکنان قرارداد معین مستقر در شهرستان‌های استان تهران که یک سال سابقه کار دارند.

معاون منابع انسانی استاندار تهران اعلام کرد: تمامی متقاضیان با شرایط احراز پست‌های بلاتصدی همراه با مدرک تحصیلی مورد نیاز در آزمون استخدامی برابر با ماده 44 قانون استخدام کشوری شرکت می‌کنند که تا 3 ماه آینده زمان آزمون استخدامی اعلام می‌شود.

به گفته ابراهیمی در این مرحله حتی نیروهای دستگاه‌های حاکمیتی و وزارتخانه‌ها هم می‌توانند شرکت کنند، یعنی این‌که یک نیروی قراردادی در یک وزارتخانه می‌تواند برای انتقال به اداره کل همان وزارتخانه در یکی از شهرستان‌های استان تهران درخواست کند.

وی تصریح کرد: در سال 91 هیچ دستگاه اجرایی نمی‌تواند از نیروهای شرکتی استفاده کند. به گفته معاون استاندار براساس برنامه پنجم توسعه استخدام رسمی در تهران تنها با مصوبه هیات وزیران و بر اساس برنامه پنجم توسعه امکان‌پذیر است که همچنان استخدام رسمی در تهران ممنوع است؛ ولی برای پست‌های حاکمیتی و مقامات استثنا است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها