افزایش 5 میلیارد تنی ذخایر معدنی کشور

مدیرکل اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت از افزایش 5 میلیارد تنی ذخایر قطعی معادن کشور در سال 90 خبر داد.
کد خبر: ۴۷۰۷۲۹

به گزارش مهر، سیدرضا عظیمی با بیان این‌که در سال گذشته، 884 فقره گواهی‌نامه کشف برای فعالان بخش معدن صادر شده است، گفت: با صدور این تعداد گواهی‌نامه، ذخایر قطعی معادن کشور به اندازه 5 میلیارد و 196میلیون و 172 تن افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته 5 میلیارد تن به ذخایر قطعی معادن کشور بر مبنای گواهی‌نامه کشف صادره اضافه شد که این میزان افزایش نسبت به سال 89 که حدود 2/3 میلیارد تن به ذخایر قطعی کشور افزوده شده بود، رشد 60 درصدی را نشان می‌دهد.به گفته عظیمی، در این میان بیشترین میزان اکتشاف منجر به صدور گواهی کشف، مربوط به استان خراسان رضوی بوده که ذخایر قطعی معادن این استان را بیش از یک میلیارد و 169میلیون تن افزایش داده است.

استان کهگیلویه‌وبویراحمد نیز در رتبه بعدی قرار دارد که با صدور 20 فقره گواهی کشف، ذخیره قطعی معادن این استان حدود یک میلیارد تن افزایش پیدا کرده است. در مقابل کمترین میزان افزایش ذخیره معدنی بر مبنای گواهی‌نامه کشف صادر شده مربوط به استان قزوین بوده که ذخیره معادن این استان را در سال گذشته حدود 3میلیون تن افزایش داده است.

عظیمی با تاکید براین‌که صرف منابع مالی برای انجام عملیات اکتشافی هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری به حساب می‌آید، گفت: در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نام‌گذاری شده، باید ‌ضمن استفاده از ذخایر اکتشافی موجود، از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بخش اکتشاف نیز حمایت کنیم؛ چراکه بهره‌برداری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در جهت فرآوری و توسعه صنایع معدنی، بستر مناسبی برای افزایش تولید ملی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها