جام جم آنلاین: مذاکرات صلح میان مدت سودان و شرشیان دارفور تحت نظارت سازمان وحدت افریقا روز دوشنبه 23 اوت در آبوجا پایتخت نیجریه آغاز شد.
کد خبر: ۴۶۸۵۹
به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، اولوسگون اوباسانجو رییس جمهور نیجریه و رییس دوره ای سازمان وحدت افریقا مذاکرات را با حضور نمایندگان دولت سودان و نمایندگان دو گروه شورشی دارفور و نیز نمایندگان و ناظران چندین کشور افریقایی افتتاح کرد.
اوباسانجو هشدار داد چشمان جهان به دارفور دوخته شده اند و به نمایندگان 2 طرف یادآور شد شورای امنیت تا پایان ماه اوت به دولت خارطوم فرصت داده تا امنیت را در دارفور برقرار سازد ، در غیر این صورت تحریم هایی علیه سودان برقرار می شوند.
او افزود: نمی توان تا ابد با توجه به رنج هزاران مرد ، زن و کودک در دارفور انتظار کشید. ما نمی توانیم به خود اجازه دهیم که این مذاکرات به شکست بینجامد.
از زمان آغاز جنگ داخلی در دارفور در فوریه سال 2003 میلادی بین 30 تا 50 هزار نفر جان خود را از دست داده و نزدیک به یک میلیون و 400 هزار نفر آواره و پناهنده شده اند.