تلخ

تصادف مرگبار هنگام امدادرسانی

یکی از اتفاقات تلخی که طی هفته گذشته رخ داد، تصادف یک خودروی سواری با آمبولانس در حال امدادرسانی بود. این حادثه به جراحت 2 امدادگر و مرگ 3 نفر دیگر منجر شد
کد خبر: ۴۶۸۱۷۰

ماجرا از این قرار است که بر اثر تصادف یک دستگاه پژو پرشیا با تریلی در کیلومتر 17 اتوبان پیامبر اعظم (ص) نرسیده به عوارضی بستان‌آباد واقع در استان آذربایجان شرقی، عوامل اورژانس «قره بابا» به محل اعزام شدند و مشاهده کردند در این تصادف یک نفر فوت شده است.

عوامل اورژانس در حال امدادرسانی به 4 مصدوم این تصادف بودند که به دلیل تجمع مردم و عدم‌رعایت سرعت مجاز از سوی راننده یک دستگاه پیکان، هنگام رسیدن آمبولانس این خودرو که با سرعت بالا در حال تردد بود، ابتدا به آمبولانس و سپس به مردم برخورد کرد.

در پی این برخورد 3 نفر جان باختند و 5 نفر دیگر نیز ازجمله 2 تکنسین اورژانس مصدوم شدند که توسط آمبولانس‌های مرکز فوریت‌های پزشکی منطقه به بیمارستان بستان‌آباد منتقل شدند. بنا به بررسی‌های صورت گرفته، بی‌توجهی راننده خودروی پیکان به علائم هشداردهنده و تخطی از سرعت مجاز باعث برخورد با آمبولانس امداد و وقوع این رخداد تلخ شد.

متخصصان مرکز امداد برای پیشگیری از این حوادث همیشه از مردم می‌خواهند هنگام مشاهده چنین صحنه‌هایی از کنجکاوی در محل سانحه و تجمع خودداری کنند تا بر اثر برخورد خودروهای عبوری یا اتفاقاتی همچون انفجار باک خودروها دچار سانحه نشوند.پیشگیری از این حادثه نیز کار دشواری نبود و اگر مردم در اطراف محل حادثه اولیه تجمع نمی‌کردند و راننده پیکان نیز هنگام رانندگی، اصول ایمنی را رعایت می‌کرد، هرگز چنین واقعه تلخ و ناگواری رقم نمی‌خورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها