دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد:

مقاومت عامل زنده ماندن فلسطین

دبیرکل حزب الله لبنان روز جمعه در مراسم افتتاح مرکز حضرت زینب(ع) گفت: همه تلاش ها برای زدودن نام فلسطین باوجود مقاومت به بن بست رسیده است.
کد خبر: ۴۶۴۱۷۷

سید حسن نصرالله با اشاره به آخرین تحولات لبنان و منطقه گفت: ما «روز زمین» را بسیار مهم و نشانه تمسک امت مسلمان به فلسطین و قدس و اماکن مقدس این سرزمین می دانیم.

وی با اشاره به توطئه دشمنان علیه فلسطین، افزود: کسانی که علیه فلسطین توطئه کردند از ما می خواهند که مسئله فلسطین را فراموش کنیم و این کشور از دایره توجه و حساسیت امت خارج و به باد فراموشی سپرده شود.

سید حسن نصرالله با اشاره به شکست تلاش های دشمنان در خارج کردن فلسطین از دایره اهتمام ملت های مسلمان، افزود: مقاومت باعث شده تا مسئله فلسطین تاکنون زنده باقی بماند و باوجود مقاومت است که همه تلاش ها در راستای زدودن نام فلسطین به بن بست رسیده است.

دبیرکل حزب الله لبنان تأکید کرد:امروز فلسطینی ها بیش از هر روز دیگر بر زنده ماندن مسئله فلسطین تأکید می کنند و مسئله مهم این است که مردم این سرزمین به خاک و کشور خود پایبند باشند و بدانند که همه ملت ها پشتیبان آنها خواهند بود.

وی افزود: مسئله فلسطین اینک مورد توجه همه مسلمانان جهان قرارگرفته و می دانند آزادسازی فلسطین برعهده همه است.ما نیازی به خرید اسلحه نداریم و به فرمان امام خمینی(ره) اگر هر مسلمان تنها یک سطل آب روی اسراییل بریزد،این رژیم بدون خرید اسلحه با هزینه های هنگفت،غرق و نابود خواهد شد.

نصرالله با اشاره به نشست سران کشورهای عربی، گفت:هر روزی که از زمان اشغال سرزمین فلسطین سپری شود ، حاکمان عرب نسبت به ظلمی که به مردم فلسطین می شود پاسخگو خواهند بود.

وی افزود: راه آزادی سازی فلسطین روشن و واضح است ولی به عزم و اراده احتیاج دارد و ما عقیده داریم که آینده ملت ها ، ازآن مقاومت و اندیشه مقاومت خواهد بود.

دبیرکل حزب الله لبنان سپس با یادآوری موضوع سوریه به نشست های اخیر کشورهای عربی در بغداد و همچنین نشست بریکس و حضور نخست وزیر ترکیه در تهران اشاره کرد و اظهارداشت: درحال حاضر ، دنیا به این نتیجه رسیده که راه حل سیاسی برای بحران سوریه بهتر و کارآمدتر است.

سید حسن نصرالله بااشاره به نتایج این نشست ها، تأکید کرد: نتایج این نشست ها نشان داد که که دخالت نظامی برای حل بحران سوریه که در ماه های گذشته بر سر زبان ها افتاده بود، کارساز نیست و موضوع اعزام نیروی نظامی به سوریه و نیز تجهیز مخالفان نظام سوریه در سطح بین المللی و عربی به علت عواقب خطرناک آن، به طور کامل رد شده است.

نصرالله با اشاره به طرح پیشنهادی «کوفی عنان» فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه، اظهارداشت: وی بدون توجه به ابتکار عمل اتحادیه عرب، نطام سوریه و معارضه را به ایجاد گفتگو دعوت کرده و مقامات سوریه نیز به این دعوت پاسخ مثبت داده اند و ما از روز اول نیز این مسئله را مطرح کردیم.

دبیرکل حزب الله لبنان همچنین درباره اوضاع جاری بحرین سخن گفت و تاکید کرد که باید به داد مردم مسلمان این کشور رسید.

وی افزود: مردم بحرین به خاطر برپایی تظاهرات مسالمت آمیز باهدف تحقق اهداف قانونی خود، مورد قلع وقمع نظام بحرین قرار می گیرند ولی نادیده گرفتن حق مردم بحرین بر مظلومیت این مردم می افزاید و بر عزم، اراده و روحیه آنها در ادامه مسیرشان تاثیری نخواهد داشت.

دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به اوضاع جاری لبنان، تصریح کرد: ما به کسانی که منتظر نتایج و پیامدهای اوضاع سوریه بودند، می گوییم که در رأی و نظر خود تجدید نظر کنند، چراکه با حل شدن بحران سوریه، دیگر نباید بر وعده وعیدهای شکست خورده دشمنان، امید داشت و مردم را گمراه کرد.

وی اضافه کرد: ما نمی خواهیم اوضاع در لبنان برهم بخورد و اگرچه با برخی درمورد اوضاع سوریه اختلاف نظر داریم اما هر طرفی باید طبق ضوابط و قوانین که عامل حفظ استقرار و امنیت لبنان است ، نظرات خود را مطرح کند.

سیدحسن نصرالله تصریح کرد: نباید حوادث سوریه را به لبنان منتقل کرد چرا که سوریه در لبنان دارای دوستان و دشمنانی است که ممکن است براثر بروز مشکلی ، کشور را به نابودی بکشند.باید به همان اندازه که با دیگران اختلاف نظرداریم بر وجود ثبات و استقرار در لبنان نیز توجه داشته باشیم. (ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها