نابود کردن 6 تن ساعت تقلبی سوییسی

جام جم آنلاین: به دستور دادگستری سوییس روز چهارشنبه 11 اوت مقدار 5.8 تن ساعت های تقلبی سوییسی در شهر کروسیه در غرب کنفدراسیون سوییس نابود شدند.
کد خبر: ۴۶۱۱۰

به گزارش رادیو سوییس ، صنایع ساعت سازی سوییس هر سال به دلیل ساخت ساعت های تقلبی با مارک های سوییسی 800 میلیون فرانک سوییس معادل 519 میلیون یورو زیان می بینند.

swiss5

دانیل مونی مدیر کل گمرک سوییس گفت: بیش از 100 هزار ساعت در یک کارخانه بازیافت به شیوه ای نابود شدند که بتوان فلزات و باتری آنها را جدا کرد زیرا باتری ها خطر زیست محیطی دارند.
او افزود: بیش از 50 کیلو جواهرات تقلبی که توسط قاچاقچیان رومانیایی به خاک سوییس قاچاق شده بودند ، نیز نابود شدند.

swiss6

دانیل مونی گفت تمام مارک های ساعت های سوییسی با توجه به مد روز به صورت تقلبی ساخته می شوند.
در حال حاضر هر سال 26 میلیون عدد ساعت در سوییس تولید می شوند که در مقابل 30 تا 40 میلیون ساعت سوییسی تقلبی به ویژه در آسیا ، روسیه ، ایتالیا و ترکیه ساخته می شوند.
ساعت های تقلبی مارک های مشهور سوییسی را شامل شده و علامت ساخت سوییس را بر خود دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها