فریدون فعالی گفت: عملیات ساماندهی گسترده ای درسطح آرامگاه از ماه ها پیش آغاز شده که همچنان ادامه دارد و با توجه به عدم امکان بازدید و همچنین امکان تاخیر در روند اجرای پروژه با حضور بازدید کنندگان، و برای تسریع در سامان دهی آرامگاه این مکان تا تاریخ مذکور تعطیل خواهد بود.
وی افزود: ساماندهی آرامگاه سعدی شامل اجرای کف سازی و کف فرش محوط، مرمت و بازسازی پله های سنگی ، احداث آب نما و طراحی و ساماندهی محوطه فضای سبز، طراحی و اجرای سیستم های تأسیسات مکانیکی برقی و نور پردازی محوطه می باشد که با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال به صورت پیمانی و امانی در دست اجرا است .
عملیات مذکور مطابق با ضوابط و اصول فنی میراث فرهنگی اجرا شده و با پایان یافتن آن گردشگران و مهمانان نوروزی با فضای زیباتری از آرامگاه مواجه خواهند بود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم