نجات 3 نفر از یک قدمی مرگ در کولاک کردستان

با حضور بموقع ماموران انتظامی 3 نفر از ساکنان شهرستان مریوان که در سرما و کولاک شدید یخ زده و در یک قدمی مرگ بودند، نجات یافتند.
کد خبر: ۴۵۸۶۵۵

به گزارش «جام‌جم»، ماموران پاسگاه انتظامی کانی‌کن مریوان در استان کردستان در پی دریافت خبری مبنی بر گرفتار شدن 3 نفر شامل راننده یک دستگاه خودرو و 2 سرنشین آن میان برف و کولاک، برای نجات این افراد وارد عمل شدند.ماموران انتظامی در قالب 3 تیم جستجو میان کولاک و برف شدید را که به بیش از یک متر می‌رسید آغاز و حوالی 2 کیلومتری پاسگاه، مفقودشدگان را پیدا کرده و آنها را از مرگ حتمی نجات دادند.

با توجه به این که استفاده از هرگونه وسیله نقلیه و حتی چهارپا در باد و توفان در این مکان غیرممکن بود، ماموران انتظامی این 3 نفر را پیاده و با کول کردن به سمت آبادی انتقال دادند.راننده خودرو و 2 سرنشین آن با توجه به این که چند ساعتی را میان برف و کولاک مانده بودند، دچار یخ‌زدگی شدید شده بودند که بلافاصله به درمانگاه انتقال یافتند. حال هر 3 نفر مساعد گزارش شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها