تصویر کوتاه

شهادتنامه عباس بابایی امضا می‌شود

فردا با پخش قسمت بیست و چهارم از سریال تلویزیونی «شوق پرواز»، روایت زندگی شهید «عباس بابایی» به پایان می‌رسد و مخاطبان این سریال شاهد به تصویر کشیدن صحنه شهادت عباس بابایی خواهند بود.
کد خبر: ۴۵۷۹۳۶

روابط عمومی سریال تلویزیونی «شوق پرواز» اعلام کرد: در قسمت ‌٢٤ این سریال که فردا ـ ‌٢٨ بهمن ماه ـ پخش خواهد شد، مخاطبان سریال شاهد خلاصه‌ای از دو قسمت قبلی این سریال خواهند بود. در این خلاصه فراهم آمدن مقدمات سفر عباس و ملیحه به مکه و علت انصراف عباس از سفر مکه به تصویر کشیده می‌شود.

در ادامه نیز مخاطبان شاهد آخرین ماموریت عباس بابایی با همراهی «خلبان نادری» خواهند بود. ماموریتی که به شهادت خلبان بابایی می‌انجامد. در این قسمت «امیر متقی» نقش خلبان نادری را ایفا می‌کند. «شوق پرواز» محصول مشترک «بنیاد شهید و امور ایثارگران» و «گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما» است.

این سریال پس از سریال «سیمرغ» دومین تجربه موفق به تصویر کشیدن زندگی قهرمان‌های دفاع مقدس در سیما بود که در مدت پخش با استقبال مخاطبان و به خصوص نسل جوان مواجه شد./ جام جم

«طلاق در وقت اضافه» جایگزین سریال «لطفا دور نزنیم»

با اتمام سریال لطفا دور نزنیم، مجموعه طنز «طلاق در وقت اضافه» روی آنتن شبکه تهران می‌رود. به گزارش روابط عمومی شبکه تهران، مجموعه تلویزیونی «طلاق در وقت اضافه» از روز سه‌شنبه 25 بهمن در ساعت 30‌/‌12 به مدت 45 دقیقه از شبکه تهران باز پخش می‌شود.

این مجموعه که در زمان تولید «پنهان و آشکار» نام داشت، به دلیل مضمون و محتوای طنز به نام «طلاق در وقت اضافه» تغییر نام یافت. این سریال داستان اختلاف یک زوج را روایت می‌کند که تلاش می‌کنند تا مناسبات تلخ زندگی‌شان را از دیگران پنهان کنند و در این میان موقعیت‌های طنزآمیزی به وجود می‌آید .

مریم امیرجلالی، بیژن بنفشه‌خواه، روشنک عجمیان، یوسف صیادی، محسن قاضی‌مرادی، خشایار راد، مهشید حبیبی، مهوش وقاری، جمشید جهانزاده، نعیمه نظام‌دوست، مجید یاسر، حسین معلومی و آزاده خورشیددوست در این مجموعه ایفای نقش کرده‌اند. محمدحسین لطیفی و مجید یاسر به طور مشترک تهیه این پروژه را برای گروه فیلم و سریال شبکه تهران در سال 1387 به عهده داشته‌اند./ جام جم

«در جستجوی خواستگار» در شبکه 3

فیلم تلویزیونی «در جستجوی خواستگار» به کارگردانی حسین آقاهرندی و به تهیه‌کنندگی علی پورکیانی و حسین آقاهرندی در گروه فیلم و سریال شبکه 3 سیما در حال تولید است.بازیگرانی چون سیاوش طهمورث، افسانه چهره‌آزاد، مونا فرجاد، بابک بهشاد، احمدرضا اسعدی، صنم سجادیان و صدف احمدی در این فیلم تلویزیونی نقش‌آفرینی می‌کنند.

داستان فیلم درباره مسعود دلنواز است که به همراه تنها دخترش فروغ و همسرش مهین زندگی می‌کند. در روز جشن تولد 32 سالگی دخترش متوجه کنایه‌های اطرافیان و اقوام و مخصوصاً باجناق‌هایش می‌شود مبنی بر این‌که سن دخترش از ازدواج گذشته و اگر دیر بجنبد و شوهری برای او دست و پا نکند، باید او را ترشی بیندازد! / جام جم

رادیو فرهنگ هر روز با جشنواره موسیقی فجر

گروه هنر رادیو فرهنگ به مناسبت برگزاری بیست و هفتمین جشنواره موسیقی فجر ویژه برنامه‌ای را تدارک دیده است که هر روز ساعت 30‌/‌14 تا 16 به‌صورت زنده پخش می‌شود.

برنامه نیستان تا 30 بهمن با گزارش مشروحی از روند برگزاری جشنواره موسیقی فجر مخاطبان شبکه فرهنگ را در جریان این رویداد مهم فرهنگی قرار می‌دهد. در این برنامه بخش‌هایی از اجرای گروه‌های مختلف پخش می‌شود و گفت‌وگویی با سرپرست هر گروه و دیگر هنرمندان موسیقی کشور صورت می‌گیرد.این برنامه به اهتمام رضا ملکوتی سردبیر و تهیه‌کننده، فاطمه رکنی ـ مجری و جواد بشارتی ـ کارشناس تهیه و پخش می‌شود./ جام جم

جشنواره‌ گزارش‌های ورزشی در رادیو ورزش

مسابقات کشتی قهرمانی آسیا، بدمینتون بین‌المللی دهه فجر، والیبال و فوتبال لیگ برتر و دسته اول، دوچرخه‌سواری قهرمانی آسیا و بسکتبال لیگ برتر به طور زنده از رادیو ورزش پخش خواهد شد.

احمد طبخی، مدیر گروه ورزش و مسابقات رادیو ورزش با اعلام این مطلب به افزایش تلاش و برنامه‌ریزی گزارشی رادیو ورزش اشاره کرد و افزود: از امروز رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا در کره جنوبی آغاز می‌شود و گزارشگر اعزامی رادیو ورزش به محل برگزاری مسابقات لحظه به لحظه تمامی مسابقات کشتی‌گیران کشورمان را بطور مستقیم گزارش خواهد کرد.

همچنین از امروز مسابقات بدمینتون بین‌المللی دهه فجر آغاز می‌شود که رقابت‌های بانوان از ساعت 9 تا 14 از محل برگزاری مسابقات پخش خواهد شد و رقابت‌های مردان نیز از ساعت 15 تا 22 پخش خواهد شد./ جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها